Merhaba öncelikle. Bırakacağım linkteki PC'yi almak istiyorum ama yorumlarda fazla ısınıyor vs. gibi söylemlerde bulunulmuş. Isınma derecesi maximum ne olmalı işlemci ve ekran kartlarında? Ve sistem alınır mı sizce?
Merhaba öncelikle. Bırakacağım linkteki PC'yi almak istiyorum ama yorumlarda fazla ısınıyor vs. gibi söylemlerde bulunulmuş. Isınma derecesi maximum ne olmalı işlemci ve ekran kartlarında? Ve sistem alınır mı sizce?
Ne oynuyacağınıza bağlı CSGO , LOL vs. çok sistem istemeyen oyunlarda çok ısınmaz , bütceniz ne kadar bilmiyorum ama o sistem yerine İtopya V3-M1050TA-1202 bu sistemi öneririm.
Pc Toplama Sihirbazı
Hazır sistemlerin bazı bileşenleri dandik oluyor. Şöyle bir sistem topladım bakabilirsiniz. Bütçenizi belirtirseniz de tam istediğiniz gibi bir şey toplayabilirim.
Ne oynuyacağınıza bağlı CSGO , LOL vs. çok sistem istemeyen oyunlarda çok ısınmaz , bütceniz ne kadar bilmiyorum ama o sistem yerine İtopya V3-M1050TA-1202 bu sistemi öneririm.
Pc Toplama Sihirbazı
Hazır sistemlerin bazı bileşenleri dandik oluyor. Şöyle bir sistem topladım bakabilirsiniz. Bütçenizi belirtirseniz de tam istediğiniz gibi bir şey toplayabilirim.
Pc Toplama Sihirbazı
RAM'e ilerde yükseltme yapmayı düşünüyorsanız tek bir tane 8 GB 'lık RAM alın. Düşünmüyorsanız 2x4 alabilirsiniz ama öyle olduğu zaman istediğinizde yükseltme yapamayacağınızı unutmayın.
2 tane RAM her zaman daha performanslıdır. Tek bir tane 8 GB koymamamın sebebi o. Tek bir tane 8 GB koyacaksanız 350 TL gibi bir para biriktirip yanına tekrar takviye yapmalısınız.
RAM'e ileride yükseltme yapmayı düşünüyorsanız tek bir tane 8 GB'lık RAM alın. Düşünmüyorsanız 2x4 alabilirsiniz ama öyle olduğu zaman istediğinizde yükseltme yapamayacağınızı unutmayın.
2 Tane RAM her zaman daha performanslıdır. Tek bir tane 8 GB koymamamın sebebi o. Tek bir tane 8 GB koyacaksanız 350 TL gibi bir para biriktirip yanına tekrar takviye yapmalısınız.