Hazır karışım antifiriz arabada sorun çıkarır mı?

Kavara

Centipat
Daha fazla  
Merhaba. Araç 251 bin km de 98 model. Araç dışarıdan temiz zaten çok kullanılmamış fakat antifiriz geçmişini tam bilemiyorum. Fakat motor suyunu da değiştirmek istiyorum. Bir problem olmasından korkuyorum. Hazır karışım en sade antifirizden koyulsa sıkıntı olur mu? Motoru radyatörü kontrol ettirip koydursam dağa sağlam olur değil mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Petrol ofisi daha kaliteli kendim çırağım bizim dükkanda bütün şişeler petrol ofisinin antifriz lisesi babamın arabasındada onu kullanıyorum hersene yeşil ile değişirim marka kaliteli olsun yeter fakat eski araçlara kesinlikle kırmızı renk antifriz koymayın heleki LPG var isr

Petrol ofisi daha kaliteli kendim çırağım bizim dükkanda bütün şişeler petrol ofisinin antifriz lisesi babamın arabasındada onu kullanıyorum hersene yeşil ile değişirim marka kaliteli olsun yeter fakat eski araçlara kesinlikle kırmızı renk antifriz koymayın heleki LPG var isrust
Ustam bana mesaj atsana

Dm vs. Yok kral başka bir yerden iletişim istemek yasak diye biliyorum burdan sor istersen
Usta bizim araç 98 modern 251 bin km de. Fakat motor suyunu değiştirmeye korkuyorum. Araç km yapmıyor motor. Suyu antifiriz geçmişini bilmiyorum ama araç gayet temiz. Motor suyunun değişmesi gerekiyor ne yapmam lazım? Radyatör bozar, termostat arızası verir, blok hortum deler gibi söylemler var. Bu yüzden riske de girmek istemedim.
Bunun bir testi var mı bisey olur mu diye?

Usta bizim araç 98 modern 251 bin km de. Fakat motor suyunu değiştirmeye korkuyorum. Araç km yapmıyor motor. Suyu antifiriz geçmişini bilmiyorum ama araç gayet temiz. Motor suyunun değişmesi gerekiyor ne yapmam lazım? Radyatör bozar, termostat arızası verir, blok hortum deler gibi söylemler var. Bu yüzden riske de girmek istemedim.
Bunun bir testi var mı bisey olur mu diye?
Aracın şuanki suyunda pas varsa kademeli olarak değiştirmekte fayda var değiştir antifrizi fakat 1l antifriz kalanı suyla doldur daha sonra 1ay kullan baktın hortumlarda su kaçağı yok 1.5 veya 2 litre koy bu sefer hem motorun içindeki paslı suyu temizlemiş olursun böylelikle fakat araçta eskiden antifriz kullanılmamışsa hanği hortum vs. Zayıfsa onu patlatabilir

İnşallah anlabilmişimdir anlamadığın yer olursa sorabilirsin bana tekrar

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı