Hazır Parayı Oyun ve Donanıma Harcamak mı? Yoksa Daha Fazla Çalışıp P20 Pro Almak mı?

leylimley

Hectopat
Merhabalar. Yaz tatili süresince çalışırsam, elimdeki 3 bin TL'yi 4-4.5 bin TL yapıp P20 Pro almak istiyordum. Fakat tatile de ihtiyacım var. Siz olsanız bu para ile Steam indiriminden oyunlar alıp, CS:GO skini, 144Hz monitör vs alıp keyfinize mi bakardınız, yoksa çalışıp telefonu mu alırdınız? Bu sene üniversite sınavına girdim ve seneye yüksek ihtimalle istediğim yer olmaz ise dershaneye gideceğim. Kararsızım. Yapıcı yorumlarınızı bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yerinde olsam dershaneye harcardım. Eğer istediğin yer olursa oyun alırdım, gitar alırdım, aktivitelere harcardım.
şöyle bir şey var, yaz tatilini iyi geciririm. oyun vs harcama yaparak ama Eylül ay'ı geldiğinde keşke demek istemiyorum.Ve calisirsam aile dükkanı olduğu icin haftalik 100 tl ye calışmış olacağım

İlla p20 pro alacaksınız diye birşey yok bence. Güzel hoş telefon ama fiyatları yüksek. Alternatif olarak Mİ8 bekleyin derim 3000TL bandına onu alırsınız. Oyun donanıma gelirsek bir anki zevkle almamaya çalışın.Tasarruflu harcayın. 144hz monitör alın derim lazım olur her şekilde.

Merhabalar. Yaz tatili süresince çalışırsam, elimdeki 3 bin TL'yi 4-4.5 bin TL yapıp P20 Pro almak istiyordum. Fakat tatile de ihtiyacım var. Siz olsanız bu para ile Steam indiriminden oyunlar alıp, CS:GO skini, 144Hz monitör vs alıp keyfinize mi bakardınız, yoksa çalışıp telefonu mu alırdınız? Bu sene üniversite sınavına girdim ve seneye yüksek ihtimalle istediğim yer olmaz ise dershaneye gideceğim. Kararsızım. Yapıcı yorumlarınızı bekliyorum.
Bence parayı biriktirmen daha iyi olur. Zamanla çoğunu alırsın. Kullandığın telefon çok eskimediyse değiştirme kullan.

Bence parayı biriktirmen daha iyi olur. Zamanla çoğunu alırsın. Kullandığın telefon çok eskimediyse değiştirme kullan.
Zenfone 2 laser var artık kullanmak istemiyorum ayrıca babamın telefonu kötü bunu ona vericem alırsam.
İlla p20 pro alacaksınız diye birşey yok bence. Güzel hoş telefon ama fiyatları yüksek. Alternatif olarak Mİ8 bekleyin derim 3000TL bandına onu alırsınız. Oyun donanıma gelirsek bir anki zevkle almamaya çalışın.Tasarruflu harcayın. 144hz monitör alın derim lazım olur her şekilde.
Şöyle bir şey var, en iyisini almadıktan sonra elimdeki zaten en iyisidir diye bi kafa yapısı var :D ne alaka bilmiyorum ama en üst düzeyi almadıktan sonra da orta seviye bir telefona geçmek bana mantıksız geliyor gerçi şu an zenfone 2 laser kullanıyorum ama ne bileyim kamera yönünden beni cezbediyor P20 Pro.
Az bir parayla monitör ve oyun alırdım. Telefon almazdım sonuçta telefon çok zevk veren bir şey değil. Hem oyun oynarsın hem çalışırsın yine parayı kazanırsın.
Mantıklı ama elimdeki telefon eski Zenfone 2 Laser 2.5 senedir kullanıyorum. Ayrıca babamın telefonu miladını doldurdu sayılır S3 Mini var alırsam ona bunu vermek istiyorum ki artık bazı şeyleri yükleyememe derdinden kurtulsun.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı