Hazır Parayı Oyun ve Donanıma Harcamak mı? Yoksa Daha Fazla Çalışıp P20 Pro Almak mı?

O zaman senin bütçeni sarsmayacak telefon alabilirsin.

O zaman senin bütçeni sarsmayacak telefon alabilirsin.
İşte bu sefer başkasını alıntıladığım yorumdaki gibi, bütçemi sarsmıyacak telefon alır isem bu telefon da beni götürüyordu diyip pişmanlık hissedeceğim yani o premium hissi ya yaşamak için çalısıcam ya da evde oturup oyun, monitör harcaması yapıp keyfime bakıcam. 2. söylenen çok kulağa falan güzel geliyor tabi ama şöyle bi durum var çalıştığım yer bizim ailenin dükkanı ve orda haftalık 100tl alıcağım böyle göz önünde bulundurursak aslında çok az bir miktara çalışıyor olucam.

İkisi içinde belli bir miktar para olması gerekiyor. En iyisi para biriktir.

Mevcut parayı değerlendirip, telefon veya PC alanda sıkıntı yok. Üzerine katıcam deyip, katamazsan o seni daha çok üzer. Bence ileriye dönük bir sistem toplayabilir, kazandıkça sistemi geliştirebilirsin.

Kısacası ben olsam hem sistem toplar, hem de bir süre çalışırdım.

İkisi içinde belli bir miktar para olması gerekiyor. En iyisi para biriktir.
Eğlence amaclı kullanırsam para biriktirmeme gerek yok 3 bin tl fazlasıyla yetiyor 144hz e bilgisayarım zaten iyi ve su an bir monitör var 75hz. 2. bir monitör ve oyun alımı yapıcaktım öyle olsaydı.
Zaten su an iyi bir bilgisayarım vs var mevcut yani tek gidip geldiğim nokta telefon için 2 ay calısıp istediğimi alabiliyorum veya boşverip sadece monitör ve belli başlı oyunlar alıp evde tatil de yapabilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…