Hazır sistem garantiye nasıl gönderilir?

bterzi

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba herkese iyi sosyaller, şimdi benim bir sorum var ben hazır sistemimi nasıl garantiye gönderebilirim? Bu bilgisayarda bariz bir şekilde oyunlarda takılma sorunu var denemediğim şey kalmadı son çare garantiye göndereceğim. Ben sadece ekran kartı işlemci ve güç kaynağını servise göndermek istiyorum, çünkü anakartımı daha yeni değiştirdim. RAM, SSD ve HDD testi yaptım onlar da sağlam çıktı. Ben ekran kartı işlemci ya da PSU üçlüsünden birinden kaynaklandığını düşünüyorum. Bunları tek tek mi göndereceğim yoksa hepsini birden aynı gün mü göndereceğim?

Sistemim;

AMD Ryzen 3 3100.
ASUS B450M Dragon.
MSI GTX 1650 Super Gaming X
G.Skill Ripjaws V 2x8 3000MHz RAM.
HyperX Fury 3D 240G SATA 3.0
Xigmatek X-Power 500W.

5-6 ay süremez çünkü yasal olarak 21 iş günü maksimum süreleri var. Ancak genelde 1 hafta civarına hallolur çok büyük bir problem değilse.

Teşekkürler yarıdımınız için.

5-6 ay süremez çünkü yasal olarak 21 iş günü maksimum süreleri var. Ancak genelde 1 hafta civarına hallolur çok büyük bir problem değilse.

Tekrardan merhaba bir sorum olacaktı garanti ile ilgili, benim bir arkadaşım da sistemini vatandan topladı yalnız onunki hazır sistem değil toplama bir sistem parçaları kendisi aldı. Onun faturasında bir sorun çıkarsa sisteminizi olduğu gibi getirmek yerine sadece parçalarını getirin aksi takdirde sisteminizle ilgilenmeyeceğiz gibisinden bir uyarı yazıyor. Şimdi sorum şu benim sistemim hazır ya ben de acaba şüphelendiğim parçaları mı götüreceğim yoksa komple götüreceğim de öyle mi gönderecekler garantiye?

Son düzenleme:
Teşekkürler yarıdımınız için.

Tekrardan merhaba bir sorum olacaktı garanti ile ilgili, benim bir arkadaşım da sistemini vatandan topladı yalnız onunki hazır sistem değil toplama bir sistem parçaları kendisi aldı. Onun faturasında bir sorun çıkarsa sisteminizi olduğu gibi getirmek yerine sadece parçalarını getirin aksi takdirde sisteminizle ilgilenmeyeceğiz gibisinden bir uyarı yazıyor. Şimdi sorum şu benim sistemim hazır ya ben de acaba şüphelendiğim parçaları mı götüreceğim yoksa komple götüreceğim de öyle mi gönderecekler garantiye?
Hazır sistem olduğu için hepsini göndermeniz gerekiyor.

Anladım, teşekkür ederim.

Hepsini göndereceğim de mesela arıza ekran kartında fakat şu an bunu bilmiyoruz, çalışanlar her parçayı tek tek inceleyecek mi? Yani 21 günlük garanti süresi yine maksimum 21 gün müdür? Fazladan beklemem gerekir mi?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı