Noelll Centipat Katılım 16 Nisan 2024 Mesajlar 163 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 01:55 #11 neutrone dedi: Kuzenim için İtopya'dan sistem topladım. Ama PSU'ya dikkat etmemişim. Sistem bu şekilde https://www.itopya.com/modart-5070-...070-12gb-16gb-ddr5-1tb-nvme-m2-ssd-oem_h30846 66 bin TL'ye aldım 7800x3D sıvı soğutucu ve anakartı değiştirerek ilerleyen zamanlarda PSU sorun çıkartır mı bana? Genişletmek için tıkla... Aynı PSU var 2 sene oldu neredeyse bir sorun çıkarmadı.
neutrone dedi: Kuzenim için İtopya'dan sistem topladım. Ama PSU'ya dikkat etmemişim. Sistem bu şekilde https://www.itopya.com/modart-5070-...070-12gb-16gb-ddr5-1tb-nvme-m2-ssd-oem_h30846 66 bin TL'ye aldım 7800x3D sıvı soğutucu ve anakartı değiştirerek ilerleyen zamanlarda PSU sorun çıkartır mı bana? Genişletmek için tıkla... Aynı PSU var 2 sene oldu neredeyse bir sorun çıkarmadı.
neutrone Hectopat Katılım 17 Aralık 2021 Mesajlar 74 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 02:03 #12 Noelll dedi: Aynı PSU var 2 sene oldu neredeyse bir sorun çıkarmadı. Genişletmek için tıkla... Kafam çok karıştı 65binlik sistem çöp olsun istemiyorum kimse de kötü bir şey yazmamış ama başıma gelirse diye düşünmeden edemiyorum.
Noelll dedi: Aynı PSU var 2 sene oldu neredeyse bir sorun çıkarmadı. Genişletmek için tıkla... Kafam çok karıştı 65binlik sistem çöp olsun istemiyorum kimse de kötü bir şey yazmamış ama başıma gelirse diye düşünmeden edemiyorum.
Noelll Centipat Katılım 16 Nisan 2024 Mesajlar 163 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 02:10 #13 neutrone dedi: Kafam çok karıştı 65binlik sistem çöp olsun istemiyorum kimse de kötü bir şey yazmamış ama başıma gelirse diye düşünmeden edemiyorum. Genişletmek için tıkla... Emanet edilmez benim sistem sorun çıkarmadı diye kullandım o kadar para verilmiş bence yenisini alın
neutrone dedi: Kafam çok karıştı 65binlik sistem çöp olsun istemiyorum kimse de kötü bir şey yazmamış ama başıma gelirse diye düşünmeden edemiyorum. Genişletmek için tıkla... Emanet edilmez benim sistem sorun çıkarmadı diye kullandım o kadar para verilmiş bence yenisini alın