Hazır sistem ile birlikte gelen Power Boost PSU sıkıntı çıkarır mı?

1 2 sene idare edebilir mi PSU sıkıntı çıkarırsa diğer parçalara mı zarar verir?

Akım korumalı prizleri gözünüzde çok büyütmeyin, sağlam üniteli bir PSU şart. İçindeki PSU'yu satıp daha kaliteli bir şey alabilirsiniz. Sistem içerisinde tasarrufa gidemeyeceğiniz tek donanım bence PSU'dur.
O zaman öneriniz var mıdır hiç kullanmasam ne olur ya da 1 2 ay idare eder mi aklınızda varsa bildiğiniz psu paylaşır mısınız

Son düzenleme:
@neutrone 1-2 sene değil de 1-2 ay idare edebilir, sorun olmaz diye düşünüyorum. En kısa sürede değiştirmeye bakın. Diğer parçalara zarar verme ihtimali var, kesin verir diye bir şey yok.

Bu yeterli olur mu mahcup oldum zaten kuzene bilgisayarı zarar görürse kötü hissedeceğim işlemci ekran kartına abanalım derken PSU'yu fark etmedim Gold olmasına gerek var mı siparişi de iptal edemiyorum fiyatlar yükselmiş.

Bu yeterli olur mu mahcup oldum zaten kuzene bilgisayarı zarar görürse kötü hissedeceğim işlemci ekran kartına abanalım derken PSU'yu fark etmedim Gold olmasına gerek var mı siparişi de iptal edemiyorum fiyatlar yükselmiş.
İyi bir ünite değil diye biliyorum. Öneri için yeni bir konu açıp bütçe belirtirseniz daha fazla kişi yardımcı olacaktır.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı