Hazır sistem toplanabilen güvenilir teknoloji market önerisi

Sanki İtopya da önerilmiyor gibiydi, İncehesap ve GameGaraj nedense bana kalitesiz bir firmaymış gibi geliyor. Sizce Sinerji bu firmalar arasında daha iyi değil mi?

Yanlış anlaşılmak istemem, çok zengin de değilim fakat genelde bilinen büyük firmalardan almakta yarar görüyorum çünkü bir sorun yaşadığımda iletişim daha iyi oluyor ve tüketici hakem heyetine başvurmam gerekirse süreç daha hızlı ilerliyor (Hepsiburada ve Teknosa ile daha önce tüketici hakem heyeti tecrübem olmuştu). Daha önce Sinerji ile alışveriş yapmadım ama sosyal medya ve YouTube'da videolarını görüp tesislerini ve merkezlerini görüp internette biraz araştırmıştım. O yüzden düzgün bir firma gibi geldi gözüme. Normalde fiyat farkları çok olmadığı dönemlerde sistemimi Hepsiburada, Vatan Bilgisayar ve Teknosa'dan toplamıştım. Sinerji bile bu firmaların yanında daha alt seviyede gibi geliyor bana ki daha küçük bir firma diye biliyorum.

GameGaraj Pollux-3td kasasını kullanıyorum ve gayet memnunum. Uygun fiyata almıştım iki sene önce. Öneriyorum.
 
Haziranda incehesap'tan ( Gigabyte G34WQC 34" 1ms 144Hz FreeSync Premium VA WQHD Curved Gaming (Oyuncu) Monitör ) satın aldım. Kargo hızlı geldi, paketleme gayet iyiydi. Monitör 34 inch ama paketi 45 inch kadar vardı. Gayet iyi korunuyordu. Bence gereken ehemmiyeti gösteriyorlar. Tabi Gigabyte'ın paketlemesi de olabilir ama incehesaptan memnun kaldım ben.

Kontrol ettim, 2018'de ( James Donkey 325 3000DPI 7 Tuş RGB Optik Gaming Mouse ) satın almışım. Maşallah tıkır tıkır çalışıyor ekipmanlarım.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı