Hazır sistemde R3 3100 değiştirilebilir mi?

XIII Rei

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba, ben 4K civarı hazır sistem almayı planlıyorum, sistem toplama parça değiştirme vs vs. pek bilgim yok. Eğer hazır bir sistem alırsam sonradan sistemde değiştiremeyeceğim parça var mı? Mesela sistemde Ryzen 3 3100 var, ben bunu sonradan değiştirebilir miyim i7 ya da i5 falan takabilir miyim?
(Bu arada 4K sistem önerirseniz çok sevinirim)
İyi forumlar.

Merhaba, ben 4K civarı hazır sistem almayı planlıyorum, sistem toplama parça değiştirme vs vs. pek bilgim yok. Eğer hazır bir sistem alırsam sonradan sistemde değiştiremeyeceğim parça var mı? Mesela sistemde Ryzen 3 3100 var, ben bunu sonradan değiştirebilir miyim i7 ya da i5 falan takabilir miyim?
(Bu arada 4K sistem önerirseniz çok sevinirim)
İyi forumlar.

i7 veya i5 takabilirsin ancak anakart değişmen gerekir.

Bütçede esneme payı var mı?
Pollux 3T-10 | Game Garaj SSD'yi çıkarın ve yanına bütçenize göre şunlardan birini alın.

AMD işlemci kullanıyorsan İNTEL işlemci takmak için anakartı da İNTEL uyumlu anakart ile değiştirmen lazım. AMD'nin AM4 soketli işlemcileriyle değiştirebilirsin.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı