Ben web programlama öğrenmek için bu kasayı satın almak istiyorum. Ama birkaç tane SSD seçeneği var. Sizce hangi SSD'yi seçmeliyim? Aradığım özellikler Gentoo Linux kullanımında iyi performans ve uzun yıllar dayanma. Aralarında fiyat farkı yok denecek kadar az.
En ucuz AMD Ryzen 5 5600G Altı Çekirdek 3.90 GHz İşlemci fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! AMD Ryzen 5 5600G Altı Çekirdek 3.90 GHz İşlemci özelliklerini incele, 4.028,90 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Kioxia 500GB Exceria Serisi NVMe M.2 SSD fiyatı, teknik özellikleri, modelleri,500GB Exceria Serisi NVMe M.2 SSD en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
En ucuz Zoko Melody 4x12 CM Rainbow Fanlı Temperli Cam Mesh Panel Gaming Bilgisayar Kasası fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Zoko Melody 4x12 CM Rainbow Fanlı Temperli Cam Mesh Panel Gaming Bilgisayar Kasası özelliklerini incele, 1.190,40 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz DeepCool PK550D 550 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! DeepCool PK550D 550 W Power Supply özelliklerini incele, 1.644,06 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
İleriye dönük ve kaliteli PSU, çok daha kaliteli ve donanımlı anakart, daha iyi SSD (Eğer bütçen yeterse 400 TL farkla Exceria Plus modelini al), kasa olarak da daha iyi.
Çöp sistem. Parça parça alarak aynı fiyata daha iyisini alırsınız. 10.200 TL:
İleriye dönük ve kaliteli PSU, çok daha kaliteli ve donanımlı anakart, daha iyi SSD (eğer bütçen yeterse 400 TL farkla Exceria Plus modelini al), kasa olarak da daha iyi.
Mantıklı bir hareket olur. Önerdiğim sistem hem bileşen kalitesi olarak hem de ileriye dönük olması açısından daha mantıklı. APU sistemlere genelde çer çöp bileşenleri dolduruyorlar. APU toplayacaksan kendin toplamak daha mantıklı.
Bütçen varsa daha iyi bir kasa tercihi yapabilirsin. Fiyatı çok uygun diye Zoko tercih ettim. 950 TL'ye iyi.