L lidge Femtopat Katılım 27 Şubat 2025 Mesajlar 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Temmuz 2025 #11 Gelir yine önemli olan dolar yavaştan yükseliyor fiyatlar artacak yine. Son düzenleyen: Moderatör: 21 Temmuz 2025
F f40 Centipat Katılım 11 Mayıs 2024 Mesajlar 96 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Temmuz 2025 #12 lidge dedi: Gelir yine önemli olan dolar yavaştan yükseliyor fiyatlar artacak yine. Genişletmek için tıkla... Zaten hocam bende o yüzden erken toplim dedim çünkü çok hızlı zam geliyor.
lidge dedi: Gelir yine önemli olan dolar yavaştan yükseliyor fiyatlar artacak yine. Genişletmek için tıkla... Zaten hocam bende o yüzden erken toplim dedim çünkü çok hızlı zam geliyor.
L lidge Femtopat Katılım 27 Şubat 2025 Mesajlar 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Temmuz 2025 #13 f40 dedi: Zaten hocam bende o yüzden erken toplim dedim çünkü çok hızlı zam geliyor. Genişletmek için tıkla... Kesinlikle, ben de İncehesap'tan Cuma indirimini bekleyeyim dedim, kalmadı. Olmadı, kendim toplayacağım. Son düzenleyen: Moderatör: 21 Temmuz 2025
f40 dedi: Zaten hocam bende o yüzden erken toplim dedim çünkü çok hızlı zam geliyor. Genişletmek için tıkla... Kesinlikle, ben de İncehesap'tan Cuma indirimini bekleyeyim dedim, kalmadı. Olmadı, kendim toplayacağım.
F f40 Centipat Katılım 11 Mayıs 2024 Mesajlar 96 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Temmuz 2025 #14 lidge dedi: Kesinlikle, ben de İncehesap'tan Cuma indirimini bekleyeyim dedim, kalmadı. Olmadı, kendim toplayacağım. Genişletmek için tıkla... Bende şimdi alacağım sisteme bakim dedim bu sefer sapphire 16 GB lı hali stoktan kalkmış.Yani birkaç gün vardı yine araştırma yapcaz artık.
lidge dedi: Kesinlikle, ben de İncehesap'tan Cuma indirimini bekleyeyim dedim, kalmadı. Olmadı, kendim toplayacağım. Genişletmek için tıkla... Bende şimdi alacağım sisteme bakim dedim bu sefer sapphire 16 GB lı hali stoktan kalkmış.Yani birkaç gün vardı yine araştırma yapcaz artık.
L lidge Femtopat Katılım 27 Şubat 2025 Mesajlar 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Temmuz 2025 #15 f40 dedi: Bende şimdi alacağım sisteme bakim dedim bu sefer sapphire 16 GB lı hali stoktan kalkmış.Yani birkaç gün vardı yine araştırma yapcaz artık. Genişletmek için tıkla... Cumaya kadar beklerim, ben de baktım yok ya, kendim toplayacağım ya da GameGaraj PerFedge5A alırım heralde. Son düzenleyen: Moderatör: 21 Temmuz 2025
f40 dedi: Bende şimdi alacağım sisteme bakim dedim bu sefer sapphire 16 GB lı hali stoktan kalkmış.Yani birkaç gün vardı yine araştırma yapcaz artık. Genişletmek için tıkla... Cumaya kadar beklerim, ben de baktım yok ya, kendim toplayacağım ya da GameGaraj PerFedge5A alırım heralde.
samaj Centipat Katılım 10 Haziran 2024 Mesajlar 18 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Temmuz 2025 #16 bende incehesap arneluca hazır sistem alcaktım 9060 16gb vramlı hala stoklar yenilenmemiş