Arkadaşlar ben internetten bilgisayar alacağım ekran kartı demonte bir şekilde geliyormuş, ekran kartını başka bir bilgisayarcıya taktırsam sıkıntı olur mu? Kendim takmayı biliyorum ama pahalı olduğu için takmaya korkuyorum. Yanıtlarınız için şimdiden teşekkürler.
Korkulacak birşey yok, ram takmak ile aynı şey böyle şeyleri kendiniz yaparak öğrenmenizi tavsiye ederim. Bilgisayarcıya taktırmak sorun olmaz ama, yüksek ihtimalle bir ücret alır , kasayı oraya falan taşıyacaksınız hiç gerek yok.
Arkadaşlar ben internetten bilgisayar alacağım ekran kartı demonte bir şekilde geliyormuş, ekran kartını başka bir bilgisayarcıya taktırsam sıkıntı olur mu? Kendim takmayı biliyorum ama pahalı olduğu için takmaya korkuyorum. Yanıtlarınız için şimdiden teşekkürler.
Ekran kartı takmak RAM takmak kadar basit, slota oturuyorsunuz klik sesi geliyor zaten sonra vidayı takıyorsunuz bitiyor. Bu kadar basit bir işlem için bilgisayarcıya para vermeye gerek yok.