Hazır sistemlerde montajlanmamış ekran kartını bilgisayarcı takarsa sorun olur mu?

Cyrix1

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar ben internetten bilgisayar alacağım ekran kartı demonte bir şekilde geliyormuş, ekran kartını başka bir bilgisayarcıya taktırsam sıkıntı olur mu? Kendim takmayı biliyorum ama pahalı olduğu için takmaya korkuyorum. Yanıtlarınız için şimdiden teşekkürler.

Kendiniz takmanız çok daha mantıklı olur bence hocam. Gerçekten zor değil youtube'den yardım alarak takabilirsiniz.

Kardeşim bu ekran kartı bozuk, ben tamir edip taktım 500TL ücret var. Şaka maka kendiniz takın hocam, rahat olun çok basit.

Çok kolay bir şey hocam kendinde takabilirsin.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ekran kartı takmak RAM takmak kadar basit, slota oturuyorsunuz klik sesi geliyor zaten sonra vidayı takıyorsunuz bitiyor. Bu kadar basit bir işlem için bilgisayarcıya para vermeye gerek yok.

Aslında takmayı biliyorumda pahalı olduğu için takmaya korkuyorum. Değerli yorumlarınız için teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…