Gerkçek Bakanlığı Hectopat Katılım 3 Ekim 2020 Mesajlar 672 Çözümler 1 27 Şubat 2022 #1 Arkadaşlar edebiyat hocamız hazırlıklı konuşma yapmamızı istedi. Ben ise bir konu belirleyemedim bir türlü. Sizce ne hakkında yapılabilir?
Arkadaşlar edebiyat hocamız hazırlıklı konuşma yapmamızı istedi. Ben ise bir konu belirleyemedim bir türlü. Sizce ne hakkında yapılabilir?
Stoch Hectopat Katılım 8 Şubat 2021 Mesajlar 3.358 Çözümler 19 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Şubat 2022 #2 Bir savaş hakkında olabilir. Örn: Rusya-Ukrayna.
Gerkçek Bakanlığı Hectopat Katılım 3 Ekim 2020 Mesajlar 672 Çözümler 1 1 Mart 2022 #3 Stoch dedi: Bir savaş hakkında olabilir. Örneğin: Rusya-Ukrayna. Genişletmek için tıkla... Bunu düşündüm ama taraf tutmadan yapmak daha iyi olabilir çünkü herhangi bir savaş veya siyasi bir konuyu anlatırken taraf tutmamazlık yapabilmek mümkün değil bence o yüzden savaşları es geçtim.
Stoch dedi: Bir savaş hakkında olabilir. Örneğin: Rusya-Ukrayna. Genişletmek için tıkla... Bunu düşündüm ama taraf tutmadan yapmak daha iyi olabilir çünkü herhangi bir savaş veya siyasi bir konuyu anlatırken taraf tutmamazlık yapabilmek mümkün değil bence o yüzden savaşları es geçtim.
3 333365 Yottapat! Bin Çözüm, Bir Efsane Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Tam Bir Technopat'sınız! İlk 5 Haneli Mesajınız! Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 62.930 Makaleler 65 Çözümler 1.049 4 Mart 2022 #4 İnsanları ele alan bir konuşma yapabilirsiniz.