Nypthie Megapat Katılım 3 Haziran 2014 Mesajlar 73 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Eylül 2022 #1 Hb bilişimden a kalite iPhone 8 aldım fakat internetin her yerinde olumsuz yorumlar mevcut. İçime kurt düştü var mı daha önce buradan telefon alan?
Hb bilişimden a kalite iPhone 8 aldım fakat internetin her yerinde olumsuz yorumlar mevcut. İçime kurt düştü var mı daha önce buradan telefon alan?
orhanmert60 Decapat Katılım 27 Mayıs 2021 Mesajlar 231 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Eylül 2022 #2 Nypthie dedi: Hb bilişimden a kalite iPhone 8 aldım fakat internetin her yerinde olumsuz yorumlar mevcut. İçime kurt düştü var mı daha önce buradan telefon alan? Genişletmek için tıkla... Hocam iptal edebiliyorsunuz edin. Satın aldıktan sonra ulaşmanız sizin 2dk da uzaya çıkmanızdan daha imkansız.
Nypthie dedi: Hb bilişimden a kalite iPhone 8 aldım fakat internetin her yerinde olumsuz yorumlar mevcut. İçime kurt düştü var mı daha önce buradan telefon alan? Genişletmek için tıkla... Hocam iptal edebiliyorsunuz edin. Satın aldıktan sonra ulaşmanız sizin 2dk da uzaya çıkmanızdan daha imkansız.
Nypthie Megapat Katılım 3 Haziran 2014 Mesajlar 73 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Eylül 2022 #3 orhanmert60 dedi: Hocam iptal edebiliyorsunuz edin. Satın aldıktan sonra ulaşmanız sizin 2dk da uzaya çıkmanızdan daha imkansız. Genişletmek için tıkla... Hadi ya iptal bile WhatsApp üzerinden yapılıyor ki orayada bakmıyorlar. Hiç mi iyi çıkma durumu yok bu cihazların.
orhanmert60 dedi: Hocam iptal edebiliyorsunuz edin. Satın aldıktan sonra ulaşmanız sizin 2dk da uzaya çıkmanızdan daha imkansız. Genişletmek için tıkla... Hadi ya iptal bile WhatsApp üzerinden yapılıyor ki orayada bakmıyorlar. Hiç mi iyi çıkma durumu yok bu cihazların.
Shahdee Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 16 Nisan 2020 Mesajlar 12.715 Makaleler 21 Çözümler 57 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Web Yazılım 11 Eylül 2022 #4 Easycep daha güvenilir aslında ama belli olmaz şikayeti olmayan E-Ticaret sitesi yok sonuçta.
Nypthie Megapat Katılım 3 Haziran 2014 Mesajlar 73 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Eylül 2022 #5 Shahdee dedi: EasyCep daha güvenilir aslında ama belli olmaz şikayeti olmayan e-ticaret sitesi yok sonuçta. Genişletmek için tıkla... Bir de bunlar Teknosa gibi büyük firmalarla anlaşmalı çalışıyorlar.
Shahdee dedi: EasyCep daha güvenilir aslında ama belli olmaz şikayeti olmayan e-ticaret sitesi yok sonuçta. Genişletmek için tıkla... Bir de bunlar Teknosa gibi büyük firmalarla anlaşmalı çalışıyorlar.
friskybith Hectopat Katılım 15 Aralık 2021 Mesajlar 796 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri KASA: Lian Li O11 Vision İŞLEMCİ: Ryzen 7 7800X3D SSD: Kingston KC30001TB +SAMSUNG 980 PRO 1TB RAM: CORSAİR VENGEANCE 2*16 6000MHZ GÜÇ KAYNAĞI: MSI MPG A1000G EKRAN KARTI: ASUS ROG STRİX 4080 16GB SIVI SOGUTMA: ASUS ROG RYUJİN III ARGB ANAKART: ROG STRİX X670E-E GAMİNG MONİTÖR: ROG STRİX OLED XG27AQDMG MOUSE: ROG PUGİO 2 KLAVYE: ASUS ROG CLAYMORE II MOUSEPAD: STEELSERİES XL RGB Cinsiyet Erkek 11 Eylül 2022 #6 Nypthie dedi: Hb bilişimden a kalite iPhone 8 aldım fakat internetin her yerinde olumsuz yorumlar mevcut. İçime kurt düştü var mı daha önce buradan telefon alan? Genişletmek için tıkla... Hb bilisim?
Nypthie dedi: Hb bilişimden a kalite iPhone 8 aldım fakat internetin her yerinde olumsuz yorumlar mevcut. İçime kurt düştü var mı daha önce buradan telefon alan? Genişletmek için tıkla... Hb bilisim?
Nypthie Megapat Katılım 3 Haziran 2014 Mesajlar 73 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Eylül 2022 #7 friskybith dedi: Hb bilisim? Genişletmek için tıkla... Evet. Teknosa yenilenmiş telefonlara bakarsanız bu firma ile çalışıyorlar.
friskybith dedi: Hb bilisim? Genişletmek için tıkla... Evet. Teknosa yenilenmiş telefonlara bakarsanız bu firma ile çalışıyorlar.
friskybith Hectopat Katılım 15 Aralık 2021 Mesajlar 796 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri KASA: Lian Li O11 Vision İŞLEMCİ: Ryzen 7 7800X3D SSD: Kingston KC30001TB +SAMSUNG 980 PRO 1TB RAM: CORSAİR VENGEANCE 2*16 6000MHZ GÜÇ KAYNAĞI: MSI MPG A1000G EKRAN KARTI: ASUS ROG STRİX 4080 16GB SIVI SOGUTMA: ASUS ROG RYUJİN III ARGB ANAKART: ROG STRİX X670E-E GAMİNG MONİTÖR: ROG STRİX OLED XG27AQDMG MOUSE: ROG PUGİO 2 KLAVYE: ASUS ROG CLAYMORE II MOUSEPAD: STEELSERİES XL RGB Cinsiyet Erkek 11 Eylül 2022 #8 Nypthie dedi: Evet. Teknosa yenilenmiş telefonlara bakarsanız bu firma ile çalışıyorlar. Genişletmek için tıkla... Hic denk gelmedim ama ben önermem yenilenmis urun almak yerine ikinci el temiz almak daha mantıklı bence.
Nypthie dedi: Evet. Teknosa yenilenmiş telefonlara bakarsanız bu firma ile çalışıyorlar. Genişletmek için tıkla... Hic denk gelmedim ama ben önermem yenilenmis urun almak yerine ikinci el temiz almak daha mantıklı bence.
Nypthie Megapat Katılım 3 Haziran 2014 Mesajlar 73 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Eylül 2022 #9 friskybith dedi: Hiç denk gelmedim ama ben önermem yenilenmis ürün almak yerine ikinci el temiz almak daha mantıklı bence. Genişletmek için tıkla... Kozmetik olarak sıfıra yakın diye tercih ettim çok fazla olumsuz yorum var.
friskybith dedi: Hiç denk gelmedim ama ben önermem yenilenmis ürün almak yerine ikinci el temiz almak daha mantıklı bence. Genişletmek için tıkla... Kozmetik olarak sıfıra yakın diye tercih ettim çok fazla olumsuz yorum var.
orhanmert60 Decapat Katılım 27 Mayıs 2021 Mesajlar 231 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Eylül 2022 #10 Nypthie dedi: Kozmetik olarak sıfıra yakın diye tercih ettim çok fazla olumsuz yorum var. Genişletmek için tıkla... Hocam geldi mi ilk izlenim nasıl?
Nypthie dedi: Kozmetik olarak sıfıra yakın diye tercih ettim çok fazla olumsuz yorum var. Genişletmek için tıkla... Hocam geldi mi ilk izlenim nasıl?