HD 2000 sistemde uyumlu çalışacak emülatör önerisi

umut60

Centipat
Daha fazla  
Intel HD 2000 ve i3'e uygun emülatör var mı? 2D oyunlar oynayacağım. 3D belki ama imkansız oynamam.

Son düzenleyen: Moderatör:
Intel HD 2000 ve i3'e uygun emülatör var mı? 2D oyunlar oynayacağım. 3D belki ama imkansız oynamam.

Yaklaşık 9 sene boyunca i3 3110M ve HD4000 kullanmış birisi olarak söylüyorum, bu devirde öyle bir emülatör kalmadı. İlk çıktığı zamanlar PUBG Mobile oynuyordum(Steam versiyonunu o zamanlar PC kaldırmıyordu) bir süre sonra onun için de sistem gereksinimleri yetmemeye başladı, sonra öyle bir hale geldi ki hiçbir emülatörde ne Clash of Clans ne de benzeri oyunlar oynayabiliyordum.

Yaklaşık 9 sene boyunca i3 3110M ve HD4000 kullanmış birisi olarak söylüyorum, bu devirde öyle bir emülatör kalmadı. İlk çıktığı zamanlar PUBG Mobile oynuyordum(Steam versiyonunu o zamanlar PC kaldırmıyordu) bir süre sonra onun için de sistem gereksinimleri yetmemeye başladı, sonra öyle bir hale geldi ki hiçbir emülatörde ne Clash of Clans ne de benzeri oyunlar oynayabiliyordum.

Peki mobil oyunları bilgisayarda oynamanın kolay yolu var mı hocam biliyor musunuz?

Bende bakındım ama hocam hep merdiven altı gibi var güvenemiyorum.

Ben Param Güvende ile alıp hem kendi bilgisayarımda hem de akrabamın bilgisayarında test edeceğim kargonun açılış anını falan da çekeceğim sıkıntı çıkarsa direkt iade ile geri yollayacağım. Bir de alacaksan RX serisi alırsan dikkat et mining kartı olma ihtimali çok yüksek.

Peki mobil oyunları bilgisayarda oynamanın kolay yolu var mı hocam biliyor musunuz?

Bir tek emülatör var hocam maalesef(bildiğim kadarıyla) Eğer elinizde bir bütçe oluşursa ucuz yollu sıfır veya ikinci el bir bilgisayar almanızda yardımcı olabilirim ben ama gerisi gelmez benden, cihazınız bir emülatörden akıcı şekilde oyun oynatmak için fazlasıyla eski.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı