HD 3000 Sistem Minecraft'da kasıyor

İşletim sistemi
Windows 11
RAM
6 GB
Ekran kartı
Intel HD Graphics 3000
İşlemci
Intel Core i5 2430M CPU 2,40 GHz
Merhabalar. Benim sistem Minecraft for Windows'ta chunk/grafik ayarları en düşük olmasına rağmen kasıyor. OptiFine, Java gibi versiyonlarda resmen açmıyor aşırı kasıyor 1 FPS)

Sistem;

i5 2430M 2,40 GHz.
6 GB RAM.
Intel HD 3000.

Merhabalar. Benim sistem Minecraft for Windows'ta chunk/grafik ayarları en düşük olmasına rağmen kasıyor. OptiFine, Java gibi versiyonlarda resmen açmıyor aşırı kasıyor 1 FPS)

Sistem;

i5 2430M 2,40 GHz.
6 GB RAM.
Intel HD 3000.

Windows optimizasyonu yapman gerekiyor. Yapmayı bilmiyorsan bionluk gibi sitelerden ulaşabilirsin uzmanlara.

Sistem;

i5 2430M 2,40 GHz.
6 GB RAM.
Intel HD 3000.

Hocam mipmap düzeylerini en geriye çekin ve ekran çözünürlüğünü düşürün.

GTX 1050 ekran kartım var fakat Minecraft'ın JAVA sürümünden hiçbir zaman istediğim verimi alamıyorum. Daha çok güç gerektiren oyunlardan daha yüksek FPS alırken Minecraft'ta o FPS'i hiç alamıyorum çünkü oyun Java ile açılıyor. Bu yüzden ekran kartın olmadığı için java sürümlerini açmaması normal. W10 sürümü için de ekran kartının etkisi olduğunu düşünüyorum. Geçiçi bir çözüm arıyorsanız ekran çözünürlüğünü düşürebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı