HD 3000 ve GT 540M var ama birisi çalışmıyor

Furbolvion

Hectopat
Notebook kullanıyorum. PC sürekli Intel HD 3000 kullanıyor ve bunla Zula girerken bir sorun yok. Ama Zula oynamak istemiyorum Valorant'a girmek istiyorum. İkinci ekran kartım çalışırsa belki girebilirim. Bu sorunu nasıl çözeyim? NVIDIA GT 540M ekran kartım var ama bilgisayar sanki bu ekran kartına geçince donuyor kalıyor. Kapatıp yeniden açmam gerekiyor. Acaba ekran kartı mı bozuktur?

Intel i5-2410M.
8 GB RAM.
Windows 10.
Intel HD 3000 + NVIDIA GT 540M.

Yardımcı olur musunuz? Ekran kartı mı bozuktur yoksa sorun başka mıdır?

Son düzenleyen: Moderatör:
Görüntü Ayarları / Grafik ayarlarından istediğiniz oyunu seçip GT 540M ekran kartını seçer misiniz? Veya aygıt yöneticisinden HD 3000'i iptal edin bir de öyle deneyin.

Görüntü Ayarları / Grafik ayarlarından istediğiniz oyunu seçip GT 540M ekran kartını seçer misiniz? Veya aygıt yöneticisinden HD 3000'i iptal edin bir de öyle deneyin.
Olmadı ekranım Intel'e bağlı öyle yapınca Nvidia denetim masasınada giremedim oyuna basınca da ekran kartını hiç algılamadı. Başka çözüm fikrin var mıdır?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı