Hd 3650 Ekran Kartı Tanıtım Sorunu

Arkadaşlar hd 3650 var bende. Windows 8.1 64 bit var. Driver yüklüyorum sorun yok yüleniyor ancak tanımıyor. Microsoft olarak tanıyor ve oyunlarda sorun çıkartıyor. Ne yapabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
ATI, HD 5000 Serisi altına sürücü çıkarmamış. Bende de HD 4570 var ve mecbur Windows 8 kullanıyorum. Yine de biri gelse bana nasıl yapacağımı söylese çok memnun olurum. :)

13.4 beta sürücüsü mevcut. Yüklemeyi denediniz mi?

- - - Güncellendi - - -

ATI, HD 5000 Serisi altına sürücü çıkarmamış. Bende de HD 4570 var ve mecbur Windows 8 kullanıyorum. Yine de biri gelse bana nasıl yapacağımı söylese çok memnun olurum. :)
Öncelikle windows 7 driver'ını indiriyorsun. Windows 7 uyumluluk modunda yüklüyorsun. Bilgisayarı tekrar başlattıktan sonra, windows update ile güncel sürücüyü yüklüyorsun. Normalde yeni ekran kartlarında böyle sorunlar yok ama eski kartlarda bu tür sıkıntılar mevcut.

13.4 beta sürücüsü mevcut. Yüklemeyi denediniz mi?

- - - Güncellendi - - -

Öncelikle windows 7 driver'ını indiriyorsun. Windows 7 uyumluluk modunda yüklüyorsun. Bilgisayarı tekrar başlattıktan sonra, windows update ile güncel sürücüyü yüklüyorsun. Normalde yeni ekran kartlarında böyle sorunlar yok ama eski kartlarda bu tür sıkıntılar mevcut.

Bu yöntemi de denedim ama nafile, bende cevap vermedi. :(

Bu yöntemi de denedim ama nafile, bende cevap vermedi. :(
Önceden sattığım sistemde msi 3850 ekran kartı vardı. Amd yazılımını internetten indirdikten sonra yükleyince sorun veriyordu ve bilgisayarı tekrar başlatıyordu. Bu yöntemle sorunu çözmüştüm. Ayrıca yüklemeden önce aygıt yöneticiden ekran kartına gelip ''sürücüye geri dön '' demen gerekiyor.

Önceden sattığım sistemde msi 3850 ekran kartı vardı. Amd yazılımını internetten indirdikten sonra yükleyince sorun veriyordu ve bilgisayarı tekrar başlatıyordu. Bu yöntemle sorunu çözmüştüm. Ayrıca yüklemeden önce aygıt yöneticiden ekran kartına gelip ''sürücüye geri dön '' demen gerekiyor.

Bir daha deneyeyim. :)

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı