HD 4000 4 MB Sorunu

çözünürlük değerlerinizi ve hangi bootloaderla çözdüğünüzü sorsam ? @Uygar Serbest

ah şu 1600x900 ü çözemedim gitti. 1 seneden beri ne mav de çözebildim şimdi de yosemite den yazıyorum ama ekran aynı 4mb. ne chameleon ne clover ikisiyle de halledemedim.

0x01660009' u dene. Clover Configuration/Graphics kısmının fotoğrafını atar mısın?

sizin konuya yüklenmiş oluyorum ama ;

clover ve chameleon la 0x01660004 değeriyle boot edince tanıyor ama bu sefer de ekran rengarenk bozukluk oluyor. hatta o zaman ekran akıcı ve değer de 1024mb olarak tanınıyor ama. orta yol bulamadım

@b.oz bunu dene. Chameleon kullanıyorsun sanırım. Olmazsa 01660009 ile dene.

hem chameleon hem de clover yüklü clover uefi olarak açılıyor, chameleon ise legacy de açılıyor. onu da tam anlamadım zaten dual boot yapıyorum şimdi ayrı disklerden, o yüzden clover benim için daha iyi olur tabi ama bunu bi chameleonla deneyeyim teşekkürler.

Ekran kartın Chameleon tarafından belirlenmiş. Son mesajımda dediğim gibi dene. Olmaz ise temiz bir kurulum yap ve sadece clover kullan. Mesajına etiketle beni yardımcı olurum.
0x01660004 ile GraphicsEnabler=No ile deneyin. Ekran rengarenk olucak mı?

Son düzenleme:
malesef bakın kaç saat oldu neler denedim neler yine sonuç hüsran en ideal 0x01660004 le çalışıyor değer olarak algılıyor yine 1024 ama ekran her türlü rengarenk. sanırım ayrı konu açmam gerekicek başka bir zaman. yine de teşekkür ederim @Uygar Serbest

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…