HD 4000 4 MB Sorunu

BIOS ayarlarında Grafik Memory seçenekleri varsa onu 64mb olarak ayarla diyeceğim ama Casper cihazların BIOS 'ları sınırlı bildiğim kadarı ile. Yukarıda belirttim, Chameleon ile dene.
Tamam deniyorum. Evet BIOS sınırlı.
Düzenleme: Bazen çok kasıyor bazen az kasıyor. Yazdığım ID' ye göre değişiyor. Ama hep 4 MB olarak görünüyor. Clover' i nasıl kaldıracağım? @montezuma
Düzenleme 2: Chameleon' u kuramadım. Clover' i kaldırmak için EFİ klasörünü sildim. Sonra Chameleon' un kurulum dosyasını açtım. Yükledim fakat sistem boot etmiyor. @montezuma

Son düzenleme:
Hackintosh Zone internet adresinden Yosemite Zone.iso Niresh sürümü bul... Usb'ye yaz. Chameleon bootloaderle kurulum yap... Otomatik olarak tanıyacaktır ekran kartını. Yosemite 10.10.0 sürümü, yükleyip kurulum sonrası güncellemeleri yaparsın...

Hackintosh Zone internet adresinden Yosemite Zone.iso Niresh sürümü bul... Usb'ye yaz. Chameleon bootloaderle kurulum yap... Otomatik olarak tanıyacaktır ekran kartını. Yosemite 10.10.0 sürümü, yükleyip kurulum sonrası güncellemeleri yaparsın...
Buldum bir tane. Kontrol etmen için linkini sosyale koyabilir miyim?

İSO' yu indirdim. Birçok programla USB' ye yazdım. Ama boot edilmiyor. @talatimac @montezuma

Transmac ile yaz...
Transmac ile sadece restore edebildim. Yine boot etmedi. DMG dosyasını mı indirecektim? @talatimac @montezuma

Düzenleme: DMG' yi indirdim ve boot edebildim. Bootloader ekranında fare çok akıcı fakat bu seferde USB ile boot edemiyorum. Verbose açık olmasına rağmen yazılar gelmiyor. @montezuma

Düzenleme 2: "root device uuid" is hatası alıyorum şimdi. Kernel PM pack' i de işaretledim ve -x ile de denedim.

DMGile boot edebildin orada kurulum yaparken bootloader seçmedin mi?.. Tekrar temiz kurulum yap bootloaderi chameleon seç.. Efi olmayanından..
Hayır seçmedim. Öyle bir şey çıkmadı. USB' den kuruluma da geçmiyor. "root device uuid" is hatası alıyorum.
Düzenleme: Şuan USB' yi yeniden hazırlıyorum. @talatimac

Son düzenleme:
Video izlemeden direkt kurulum yapmaya çalışıyorsunuz, kurulum yapmadan önce HDD' yi formatladıktan sonra hemen install seçeneğini seçip yüklemeyin. Customize' den seçenekler var orada Bootloader' ı işaretliyorsun... Sonra yüklemeyi seçiyorsun. 17dk sürüyor ortalama (Niresh Yosemite).

Son düzenleyen: Moderatör:
Video izlemeden direkt kurulum yapmaya çalışıyorsunuz, kurulum yapmadan önce HDD' yi formatladıktan sonra hemen install seçeneğini seçip yüklemeyin. Customize' den seçenekler var orada Bootloader' ı işaretliyorsun... Sonra yüklemeyi seçiyorsun. 17dk sürüyor ortalama (Niresh Yosemite).
Kurulum ekranı gelse yapıcaktım zaten ama kurulum ekranı gelmiyor. Ben pes ediyorum arkadaşlar, yardımları için @talatimac ve
@montezuma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı