HD 4500 T4400 CS:GO kaldırır mı?

Sorum basit, sistemime yapacağım değişiklikler CS:GO kaldırmasında yeterli olur mu?
İşlemci olarak PGA 478 soketli şu işlemci ile değiştireceğim.
Intel Core2 Duo T7700 2,40Ghz/4M/800Mhz Notebook Laptop İşlemci - İlan ve alışverişte ilk adres sahibinden.com'da - 746941800 150TL
RAM olarak desteklenen en yüksek seviyedeki RAM'i almak istiyorum bu yüzden şunu seçtim.
KİNGSTON 4GB DDR3 1333MHZ 1.5V NOTEBOOK RAM Fiyatları ve Özellikleri 2 tane alınacak
Sistemim şu an şöyle.
Pentium T4400 2.20GHz.
2+2 GB DDR3 RAM.
320GB HDD.
ATI Mobility Radeon HD 4500 series 512MB.
CS:GO 720P en düşük ayarda 50-60 FPS alabilmek için bu yaptığım değişiklikler yeterli olur mu? Ek olarak başka önerileriniz var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Yeterli olmaz. O işlemciler çok güçsüz (yeni alacağınız da). Eskiden t4400 işlemcili bir laptopum vardı daha hafif oyunlarda bile sorun yaşıyordum diğer özellikler de hemen hemen aynıydı. CS:GO işlemciye yüklenen bir oyun. 2C/2T işlemci oldukça yetersiz. Ekran kartı da eski ve güçsüz. O FPS'leri yer yer görseniz bile, çatışmalarda vs. çok sorun yaşarsınız. Yapılan masrafa değmez.

Yeterli olmaz. O işlemciler çok güçsüz (yeni alacağınız da). Eskiden T4400 işlemcili bir laptopum vardı daha hafif oyunlarda bile sorun yaşıyordum diğer özellikler de hemen hemen aynıydı. CS:GO işlemciye yüklenen bir oyun. 2C/2T işlemci oldukça yetersiz. Ekran kartı da eski ve güçsüz. O FPS'leri yer yer görseniz bile, çatışmalarda vs. çok sorun yaşarsınız. Yapılan masrafa değmez.

Anladım hocam peki ne kadara satabilirim sadece LoL oynadım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı