E emir tokur Centipat Katılım 6 Eylül 2023 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2024 #11 MuratTheFounder dedi: RAM tek slot ise çok daha iyi. CPU-Z | Softwares | CPUID buradan indirebilirsin. PSU burada gözükmez ama kasanın kapağını açıp bakman gerek. Beklemedeyim. Genişletmek için tıkla... Hocam programı kurdum ancak print screen aldığımda technopade işlemiyor.
MuratTheFounder dedi: RAM tek slot ise çok daha iyi. CPU-Z | Softwares | CPUID buradan indirebilirsin. PSU burada gözükmez ama kasanın kapağını açıp bakman gerek. Beklemedeyim. Genişletmek için tıkla... Hocam programı kurdum ancak print screen aldığımda technopade işlemiyor.
MuratTheFounder Hectopat Katılım 6 Mayıs 2023 Mesajlar 5.295 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2024 #12 emir tokur dedi: Hocam programı kurdum ancak print screen aldığımda technopade işlemiyor. Genişletmek için tıkla... Anakartın modelini de yazsanız kafi illa fotoğrafa gerek yok hocam.
emir tokur dedi: Hocam programı kurdum ancak print screen aldığımda technopade işlemiyor. Genişletmek için tıkla... Anakartın modelini de yazsanız kafi illa fotoğrafa gerek yok hocam.
Keremgcrc66 Centipat Katılım 28 Ağustos 2024 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2024 #13 MuratTheFounder dedi: Ram tek slot ise çok daha iyi. CPU-Z | Softwares | CPUID Buradan indirebilirsin. PSU burada gözükmez ama kasanın kapağını açıp bakman gerek. Beklemedeyim. Genişletmek için tıkla... Hocam CPU-Z de anakart nerede olduğunu bulamadım yardımcı olur musunuz?
MuratTheFounder dedi: Ram tek slot ise çok daha iyi. CPU-Z | Softwares | CPUID Buradan indirebilirsin. PSU burada gözükmez ama kasanın kapağını açıp bakman gerek. Beklemedeyim. Genişletmek için tıkla... Hocam CPU-Z de anakart nerede olduğunu bulamadım yardımcı olur musunuz?
MuratTheFounder Hectopat Katılım 6 Mayıs 2023 Mesajlar 5.295 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2024 #14 Keremgcrc66 dedi: Hocam CPU-Z de anakart nerede olduğunu bulamadım yardımcı olur musunuz? Genişletmek için tıkla... Mainboard kısmı hocam.
Keremgcrc66 dedi: Hocam CPU-Z de anakart nerede olduğunu bulamadım yardımcı olur musunuz? Genişletmek için tıkla... Mainboard kısmı hocam.
Keremgcrc66 Centipat Katılım 28 Ağustos 2024 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2024 #15 MuratTheFounder dedi: Mainboard kısmı hocam. Genişletmek için tıkla... teşekkür ederim bu arada benim de bi konum var müsait olduğunuz zaman yardımcı olmanızı isterim
MuratTheFounder dedi: Mainboard kısmı hocam. Genişletmek için tıkla... teşekkür ederim bu arada benim de bi konum var müsait olduğunuz zaman yardımcı olmanızı isterim
E emir tokur Centipat Katılım 6 Eylül 2023 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2024 #16 MuratTheFounder dedi: Anakartın modelini de yazsanız kafi illa fotoğrafa gerek yok hocam. Genişletmek için tıkla... N61pc_m2s.
MuratTheFounder dedi: Anakartın modelini de yazsanız kafi illa fotoğrafa gerek yok hocam. Genişletmek için tıkla... N61pc_m2s.
MuratTheFounder Hectopat Katılım 6 Mayıs 2023 Mesajlar 5.295 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2024 #17 emir tokur dedi: N61pc_m2s. Genişletmek için tıkla... Beklediğim gibi çıkmadı. Bir ihtimal telefondan çekip fotoğrafını atabilir misiniz işlemci ve anakart kısmının?
emir tokur dedi: N61pc_m2s. Genişletmek için tıkla... Beklediğim gibi çıkmadı. Bir ihtimal telefondan çekip fotoğrafını atabilir misiniz işlemci ve anakart kısmının?
E emir tokur Centipat Katılım 6 Eylül 2023 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2024 #18 MuratTheFounder dedi: Beklediğim gibi çıkmadı. Bir ihtimal telefondan çekip fotoğrafını atabilir misiniz işlemci ve anakart kısmının? Genişletmek için tıkla... Tabi. MuratTheFounder dedi: Beklediğim gibi çıkmadı. Bir ihtimal telefondan çekip fotoğrafını atabilir misiniz işlemci ve anakart kısmının? Genişletmek için tıkla...
MuratTheFounder dedi: Beklediğim gibi çıkmadı. Bir ihtimal telefondan çekip fotoğrafını atabilir misiniz işlemci ve anakart kısmının? Genişletmek için tıkla... Tabi. MuratTheFounder dedi: Beklediğim gibi çıkmadı. Bir ihtimal telefondan çekip fotoğrafını atabilir misiniz işlemci ve anakart kısmının? Genişletmek için tıkla...
MuratTheFounder Hectopat Katılım 6 Mayıs 2023 Mesajlar 5.295 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2024 #19 emir tokur dedi: Tabi. Genişletmek için tıkla... Bekliyorum.
E emir tokur Centipat Katılım 6 Eylül 2023 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2024 #20 MuratTheFounder dedi: Beklediğim gibi çıkmadı. Bir ihtimal telefondan çekip fotoğrafını atabilir misiniz işlemci ve anakart kısmının? Genişletmek için tıkla... Hocam telden yüklemeye çalıştığımda yüklenilen dosya boyutu nedeniyle sunucu tarafından işlenememektir diyor.
MuratTheFounder dedi: Beklediğim gibi çıkmadı. Bir ihtimal telefondan çekip fotoğrafını atabilir misiniz işlemci ve anakart kısmının? Genişletmek için tıkla... Hocam telden yüklemeye çalıştığımda yüklenilen dosya boyutu nedeniyle sunucu tarafından işlenememektir diyor.