HD 4850 sistemde GTA 5 en fazla 30 FPS veriyor

Taha_Şanal

Hectopat
Intel Core 2 Quad Q8300 işlemci ve ATI Mobilitiy Radeon HD 4850 1 GB ayriyeten 4 GB RAM'im var ama GTA 5'de en fazla 30 FPS alıyorum. Yardımcı olur musunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Aldığınız değer çok normal hocam.

Kendimi açıklayamadım galiba en fazla otuz yani yere baktımda hareket etmediğimde araba sürerken 10 oluyor o videoda adam uçuyor 720P de 40 alyıor.
@Taha_Şanal adamın sistemiyle senin sistem aynı mı?

Sorunu ekran kartında gördüler bana göre RAM gibi ama bulamadım cevabını.

Kendimi açıklayamadım galiba en fazla otuz yani yere baktımda hareket etmediğimde araba sürerken 10 oluyor o videoda adam uçuyor 720P de 40 alyıor.

Sen hızlandıkça ekran kartı ve işlemciye binen yük artıyor. Hızlı giderken sabit FPS beklemen yanlış. İşlemcini de temizle. Çok ısınıp gücünü kısıyor şuan. Ayrıca adamın kullandığı işlemci neredeyse seninkinden 20 kat hızlı bir işlemci.

Orada kullanılan RAM miktarını görmediniz galiba. CPU sıcaklığınız çok fazla işlemci frekansı düşüyordur. Kaliteli macun sürün, kasa içi temizliği sağlayın bekli yükselir. Yine de bir şey beklemek gerek sistem fazlasıyla eski.

1440X900 biri 800x600 hiç fark yok neredeyse.
(2FPS). İnternette elimdeki ekran kartıyla 40 işlemciyle 50 fs alıyor PC'de ne eksik anlamadım. Aklıma tek gelen RAM :( .RAM sürekli 3780'de.

Fark burada hocam. Attığım link de kullanılan sistem. İşlemci de oyunlarda önemli etken.
ggg.PNG

Fark burada hocam. Attığım link de kullanılan sistem. İşlemci de oyunlarda önemli etken.
Eki Görüntüle 587162

Ne yapmalıyım yani. Başka bir PC şu an alamam maalesef. O adamdaki CPU'ya gerek yok Q8300 bu konuda iş görüyor ekran kartım 1 GB daha iyi yani adamın tek fazlası SSD RAM ve bir sürü HDD. HDD'de saçmalık RAM'de olmaz mış buradaki bir arkadaş dedi valla kafam bayağı karıstı.

Ne yapmalıyım yani. Başka bir PC şu an alamam maalesef. O adamdaki CPU'ya gerek yok Q8300 bu konuda iş görüyor ekran kartım 1 GB daha iyi yani adamın tek fazlası SSD RAM ve bir sürü HDD. HDD'de saçmalık RAM'de olmaz mış valla kafam bayağı karıstı.

Siz ilk etap da temizlik ve termal macun yenilemesi yapın. Q8300 iş görür belki ama oyunlar da işlemcinin de önemi var FPS değerlerini etkileyen en önemli 2. faktör bu da sizin sisteminize göre daha yüksek FPS almasını sağlıyor. Bu arada eğer Windows 10 kullanıyorsanız daha düşük bir işletim sistemine geçin daha sağlıklı olur.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı