HD 5450 RDR 2 err_gfx_init hatası

• Konuyu başlatan qiro
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 27
  • Görüntüleme 2.095
O oyunu 144p de bile açmaz hocam hiç uğraşmayın.

GTA 5 de açıyordum.

Açman bir şey ifade etmez. Elindeki ekran kartı 720p CS:GO için bile yeterli değilken RDR2 açmayı deneme bile. GTA 5 optimizasyonu harika bir oyundur, açabilmen normal ama aldığın FPS normal değildir buna eminim.

Kardeşim sanane ya? Ben 1P oynamak istiyorum belki? CS:GO 60 FPS açıyor ayrıca. GTA 5 50 FPS alıyorum Low ayarlarda.

Artı -1 Eksi
GTA 5 de açıyordum.

Kardeşim sanane ya? Ben 1P oynamak istiyorum belki? CS:GO 60 FPS açıyor ayrıca. GTA 5 50 FPS alıyorum Low ayarlarda.

GTA 5 sistem o kadar sistem istemiyor siz piyasdaki en çok sistem isteyen oyun olan RDR2'yi oynamak istiyorsunuz Cyberpunk'tan bile fazla sistem istiyor 1P de 10 FPS alırsanız şükredersiniz. CS:GO ile RDR2'yi mi karşılaştırıyorsunuz veya GTA 5 ile RDR2'yi hahahaa güldürmeyin beni. Testlere baktığım zaman GTA 5 de 300p de 3 0FPS oynuyor. 144p de GTA V oynamak 50 FPS veriyorsa ne mutlu size.

Gayet normal. O ekran kartı GTA 5 de açamıyor bu arada, RDR2 hiç açamaz. Belli yeni özellikleri desteklemiyor ve sürücüleri RDR2 için optimize edilmemiş. Gayet doğal hata almanız.

Ek olarak üslubunuzu düzeltmenizi öneririm. Biz sizin köleniz değiliz.

Gayet normal. O ekran kartı GTA 5 de açamıyor bu arada, RDR2 hiç açamaz. Belli yeni özellikleri desteklemiyor ve sürücüleri RDR2 için optimize edilmemiş. Gayet doğal hata almanız.

Ek olarak üslubunuzu düzeltmenizi öneririm. Biz sizin köleniz değiliz.
Hayır gta 5 açıyor.
GTA 5 sistem o kadar sistem istemiyor siz piyasdaki en çok sistem isteyen oyun olan RDR2'yi oynamak istiyorsunuz Cyberpunk'tan bile fazla sistem istiyor 1P de 10 FPS alırsanız şükredersiniz. CS:GO ile RDR2'yi mi karşılaştırıyorsunuz veya GTA 5 ile RDR2'yi hahahaa güldürmeyin beni. Testlere baktığım zaman GTA 5 de 300p de 3 0FPS oynuyor. 144p de GTA V oynamak 50 FPS veriyorsa ne mutlu size.

Tamam ben 1 p de 10 FPS almak istiyorum.

Artı -1 Eksi
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı