Gta 5 içinde yeterli değil ama açıyorum?Ekran kartın RDR2 için yeterli değil.
Red Dead Redemption 2 minimum sistem gereksinimleri:
- Windows 7 (64 Bit)
- Intel Core i5 2500K 3.3 GHz / AMD FX-6300.
- AMD Radeon R9 280 / NVIDIA GeForce GTX 770.
- 2 GB VRAM.
- 8 GB RAM.
- 150 GB depolama alanı
Açman bir şey ifade etmez. Elindeki ekran kartı 720p CS:GO için bile yeterli değilken RDR2 açmayı deneme bile. GTA 5 optimizasyonu harika bir oyundur, açabilmen normal ama aldığın FPS normal değildir buna eminim.GTA 5 içinde yeterli değil ama açıyorum?
GTA 5'i DX9'dan tut DX10 ekran kartları bile açabiliyor 512 mb vram'li olanlarından artık bilmiyorum yani onlardada çok kasıyordu mesela benim HD 4350 de falan.Gta 5 içinde yeterli değil ama açıyorum?
O oyunu 144p de bile açmaz hocam hiç uğraşmayın.
Açman bir şey ifade etmez. Elindeki ekran kartı 720p CS:GO için bile yeterli değilken RDR2 açmayı deneme bile. GTA 5 optimizasyonu harika bir oyundur, açabilmen normal ama aldığın FPS normal değildir buna eminim.
GTA 5 de açıyordum.
Kardeşim sanane ya? Ben 1P oynamak istiyorum belki? CS:GO 60 FPS açıyor ayrıca. GTA 5 50 FPS alıyorum Low ayarlarda.
Hayır gta 5 açıyor.Gayet normal. O ekran kartı GTA 5 de açamıyor bu arada, RDR2 hiç açamaz. Belli yeni özellikleri desteklemiyor ve sürücüleri RDR2 için optimize edilmemiş. Gayet doğal hata almanız.
Ek olarak üslubunuzu düzeltmenizi öneririm. Biz sizin köleniz değiliz.
GTA 5 sistem o kadar sistem istemiyor siz piyasdaki en çok sistem isteyen oyun olan RDR2'yi oynamak istiyorsunuz Cyberpunk'tan bile fazla sistem istiyor 1P de 10 FPS alırsanız şükredersiniz. CS:GO ile RDR2'yi mi karşılaştırıyorsunuz veya GTA 5 ile RDR2'yi hahahaa güldürmeyin beni. Testlere baktığım zaman GTA 5 de 300p de 3 0FPS oynuyor. 144p de GTA V oynamak 50 FPS veriyorsa ne mutlu size.

Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.