HD 5570 Minecraft kasma sorunu

TürkPcPro

Kilopat
Bilgisayarı ilk aldığımda Minecraft'ta 60 FPS'nin altına düşmüyordu, zaten alalı en az 10 hafta felan oldu, sürücüsü günceldi ben de güncel sürücüyü DDU ile silip Radeon yükledim oyuna girdim 20 FPS felan alıyordu. Sonra DDU ile tekrar sildim tekrar normal sürücüyü yükledim ve şimdi bilgisayar çok fazla kasıyor, 14-20-10 FPS felan alıyor.
Bu neyden kaynaklanıyor sizce? Ekran kartı kötü de değil ATI Radeon HD 5570. Yardımcı olursanız sevinirim ama LoL'de çok yüksek ayarlarda 70-60 FPS alıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Benim eski ekran kartım. Yaklaşık 1.5 sene önce. O zamanlar mc oynuyorum, sevdiğim bir oyundu. Güncel driverlar yüklüyken min ayarlarda 150-400 arası alıyordum. En iyi fps değerini almak için min ayarlara getirin. Anistropic filtering açıksa kapatın. Optifine kurun ve mipmap levelsi 4 yapın. Yüksekse chunk seviyesini en fazla 5 e getirin. Ayrıca Use VBO's ayarı varsa açık hale getirin.

Bilgisayarı ilk aldığımda Minecraft'ta 60 FPS'nin altına düşmüyordu, zaten alalı en az 10 hafta felan oldu, sürücüsü günceldi ben de güncel sürücüyü DDU ile silip Radeon yükledim oyuna girdim 20 FPS felan alıyordu. Sonra DDU ile tekrar sildim tekrar normal sürücüyü yükledim ve şimdi bilgisayar çok fazla kasıyor, 14-20-10 FPS felan alıyor.
Bu neyden kaynaklanıyor sizce? Ekran kartı kötü de değil ATI Radeon HD 5570. Yardımcı olursanız sevinirim ama LoL'de çok yüksek ayarlarda 70-60 FPS alıyor.

Buna bir bakın belki işinize yarar:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı