HD 5670 sistemde Valorant'da FPS Düşüklüğü

İşletim sistemi
Windows 10

payotexd

Hectopat
Daha fazla  
Sistemim: i5 661 3.33GHz, ekran kartım: Radeon HD 5670 1GB RAM: 8 GB DDR3 1333. YouTube'da ne kadar vıdeo varsa ızledım uyguladım ama bir türlü FPS'ımı 50'nın uzerıne çıkaramadım. Her şeyi yukseğe alıyorum gene 40 50 arası FPS alıyorum duşuge alıyorum gene 40 50 arası alıyorum. MSI Afterburner programı ıle ekran kartı kullanımına baktım Valorant %30 %40 arası kullanıyor. Bundan kaynaklı olabılır mı? Oyun gerçekten oynanmaz hale donuyor çok drop gırıyor. Şimdiden yardımcı olan arkadaslara teşekkür ederım saygılar...

Son düzenleyen: Moderatör:
Sistemim: i5 661 3.33GHz, ekran kartım: Radeon HD 5670 1GB RAM: 8 GB DDR3 1333. YouTube'da ne kadar vıdeo varsa ızledım uyguladım ama bir türlü FPS'ımı 50'nın uzerıne çıkaramadım. Her şeyi yukseğe alıyorum gene 40 50 arası FPS alıyorum duşuge alıyorum gene 40 50 arası alıyorum. MSI Afterburner programı ıle ekran kartı kullanımına baktım Valorant %30 %40 arası kullanıyor. Bundan kaynaklı olabılır mı? Oyun gerçekten oynanmaz hale donuyor çok drop gırıyor. Şimdiden yardımcı olan arkadaslara teşekkür ederım saygılar...
Yeni bir yazılım güncellemesi gelmişti o ekran kartına & benzer modellere. Bir kontrol etmeni tavsiye ederim. Bende Amd apu sisteme sahibim ekran kartı Radeon R7 4GB Fifa Online 4'te 60 FPS üzeri göremiyordum ve zaman zaman işlemcim 100 derece oluyordu sürücüleri güncelledim işlemci sıcaklığı düştü, fps değerleri olması gereken seviyeye çıktı.

Yeni bir yazılım güncellemesi gelmişti o ekran kartına & benzer modellere. Bir kontrol etmeni tavsiye ederim. Bende Amd apu sisteme sahibim ekran kartı Radeon R7 4GB Fifa Online 4'te 60 FPS üzeri göremiyordu
Ekran Alıntısı.PNG
m ve zaman zaman işlemcim 100 derece oluyordu sürücüleri güncelledim işlemci sıcaklığı düştü, fps değerleri olması gereken seviyeye çıktı.
Yeni bir yazılım güncellemesi gelmişti o ekran kartına & benzer modellere. Bir kontrol etmeni tavsiye ederim. Bende Amd apu sisteme sahibim ekran kartı Radeon R7 4GB Fifa Online 4'te 60 FPS üzeri göremiyordum ve zaman zaman işlemcim 100 derece oluyordu sürücüleri güncelledim işlemci sıcaklığı düştü, fps değerleri olması gereken seviyeye çıktı.
attıgım ss de guncel gozukuyor baska bır amd uygulamasını dıyorsan yazabılırmısın rıca etsem

Attıgım SS de guncel gozukuyor baska bır AMD uygulamasını dıyorsan yazabılır mısın rıca etsem

Yüklediğim yer burasıydı ekran kartı driver
bende aynı sorunu yaşıyorum eğer yanlış yerden indirdiysem driver yardımcı olur musunuz

Dosya Ekleri

• Screenshot_2021-09-23-06-41-44-050_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2021-09-23-06-41-44-050_com.android.chrome.jpg
    46,9 KB · Görüntüleme: 43
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı