HD 5700 bilgisayar oyun yüklerken kapanıyor

sselim1905

Hectopat
Daha fazla  
PC'ye bir oyun yüklüyordum, ancak Setup'ı kurarken kendiliğinden kapanıyor, sıcaklık da fazla değil. Ve sanırsam bu setup olayından sonra, normalde saaatlerce oynsam da kapanmayan oyun; Dying Light'a 15-20 dk. oynayınca kapanıyor.

tempsnip.png

Son düzenleyen: Moderatör:
PC'ye bir oyun yüklüyordum, ancak Setup'ı kurarken kendiliğinden kapanıyor, sıcaklık da fazla değil. Ve sanırsam bu setup olayından sonra, normalde saaatlerce oynsam da kapanmayan oyun; Dying Light'a 15-20 dakika oynayınca kapanıyor.

Eki Görüntüle 1836223

Sistem özelikleri ne PSU dahil.

Son düzenleme:
PSU: Xigmatek X-Power 650W 80 Plus.
RAM: 4 GB DDR 3
İşlemci: AMD FX 6300 six Core Processor.

Sistem ozellikleri bunlar, dedigim gibi oyunlari rahat oynatirdi normalde.

Nasıl duzelir ki bu sorun.

Setup korsanmı setupu kurduktan sonra olmuşa virüs falan olabilir PSU yeterli o sisteme bilgisyar kapanıyor diyorsun yani öyle bir virüs yok işlemci sıcaklığı kaç derece RAM kullanımı ne durumda Avast ile bir tarat oyun korsansa.

dostum öncelikle iyi bayramlar. Dedigin gibi avasttan virus taramasi yaptirdim temiz çıktı ancak hala sorun devam ediyor... :(

Setup korsanmı setupu kurduktan sonra olmuşa virüs falan olabilir PSU yeterli o sisteme bilgisyar kapanıyor diyorsun yani öyle bir virüs yok işlemci sıcaklığı kaç derece RAM kullanımı ne durumda Avast ile bir tarat oyun korsansa.
baska ne yaoabilirim

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı