HD 5850 güç girişi

Caner akbaba

Decapat
Yer
Bursa
Daha fazla  
Meslek
Editör
İyi günler, HD 5850 alacağım onun için güç girişi nasıl olacak onu pek bulamadım. Ekran kartı pin girişi.

Ekran kartı modeli.

Son düzenleyen: Moderatör:
Güç girişi yok ise anakarttan alacaktır gücü.

Son düzenleme:
O kartın 151W TDP değeri var, PCI-e slotu da maksimum 75W'a kadar güç aktarımı sağladığına göre ek güç bağlantısı olacaktır. ATI Radeon HD 5850 Specs TechPowerUp'a göre iki tane altı pinlik bir güç girişi var olması lazım.

TDP değeri nedir hocam?

"Thermal Design Power" yani TDP, Termal tasarım gücü. Kartı soğutmak için kullanılması gereken güç sanırım, bu da yaklaşık olarak kartın çektiği gücü gösteriyor.

Gigabyte modelinde güç girişi bulunmuyor fotoğraflar da gördüğüm kadarıyla

Gigabyte modelinde güç girişi bulunmuyor fotoğraflar da gördüğüm kadarıyla

Vardır, daha detaylı bakmalısınız, 151W TDP değeri olan bir kartı sadece PCI-e kartı besleyemez. Eskilerin üst seviye kartı sonuçta, illaki vardır.

Vardır, daha detaylı bakmalısınız, 151W TDP değeri olan bir kartı sadece PCI-e kartı besleyemez. Eskilerin üst seviye kartı sonuçta, illaki vardır.

Aynen dediğiniz gibi biraz daha baktım ön tarafında 3+3 6 pinlik güç girişi var PSU'da 3 pinlik güç girişi var dönüştürücü kullanıpta rahatça kullanırım herhalde.

Aynen dediğiniz gibi biraz daha baktım ön tarafında 3+3 6 pinlik güç girişi var PSU'da 3 pinlik güç girişi var dönüştürücü kullanıpta rahatça kullanırım herhalde.

PSU'da 3 Pinlik güç girişi olmaz bu arada PSU modeliniz nedir? En kötü ihtimalle 6 pin güç çıkışı koyuyorlar, zaten ekran kartlarında da güç konektörleri en düşük 6 pindir. Sizin gördüğünüz şey başka bir çıkıştır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…