- Makaleler
- 3
Fotoğrafını paylaştığın ilanın diğer fotoğraflarına da bakmış olsan sorunun cevabını daha hızlı öğrenebilirdin. 2 tane 6 pin güç girişi var kartta.
Asus 450w eski psudanPSU'da 3 Pinlik güç girişi olmaz bu aradaPSU modeliniz nedir? En kötü ihtimalle 6 pin güç çıkışı koyuyorlar, zaten ekran kartlarında da güç konektörleri en düşük 6 pindir. Sizin gördüğünüz şey başka bir çıkıştır.
Arayıp konuştum fotoğraflara da baktım da atlamışım kb.Fotoğrafını paylaştığın ilanın diğer fotoğraflarına da bakmış olsan sorunun cevabını daha hızlı öğrenebilirdin. 2 tane 6 pin güç girişi var kartta.
Eki Görüntüle 1377802
Arayıp konuştum fotoğraflara da baktım da atlamışım kb.Fotoğrafını paylaştığın ilanın diğer fotoğraflarına da bakmış olsan sorunun cevabını daha hızlı öğrenebilirdin. 2 tane 6 pin güç girişi var kartta.
Eki Görüntüle 1377802
Eki Görüntüle 1377802
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.