KuoNN Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 31 Ekim 2018 Mesajlar 6.329 Makaleler 3 Çözümler 68 4 Mayıs 2022 #11 Fotoğrafını paylaştığın ilanın diğer fotoğraflarına da bakmış olsan sorunun cevabını daha hızlı öğrenebilirdin. 2 tane 6 pin güç girişi var kartta.
Fotoğrafını paylaştığın ilanın diğer fotoğraflarına da bakmış olsan sorunun cevabını daha hızlı öğrenebilirdin. 2 tane 6 pin güç girişi var kartta.
Caner akbaba Decapat Katılım 24 Eylül 2020 Mesajlar 25 Çözümler 2 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Editör 4 Mayıs 2022 #12 Yiğitt35 dedi: PSU'da 3 Pinlik güç girişi olmaz bu arada PSU modeliniz nedir? En kötü ihtimalle 6 pin güç çıkışı koyuyorlar, zaten ekran kartlarında da güç konektörleri en düşük 6 pindir. Sizin gördüğünüz şey başka bir çıkıştır. Genişletmek için tıkla... Asus 450w eski psudan KuoNN dedi: Fotoğrafını paylaştığın ilanın diğer fotoğraflarına da bakmış olsan sorunun cevabını daha hızlı öğrenebilirdin. 2 tane 6 pin güç girişi var kartta. Eki Görüntüle 1377802 Genişletmek için tıkla... Arayıp konuştum fotoğraflara da baktım da atlamışım kb. KuoNN dedi: Fotoğrafını paylaştığın ilanın diğer fotoğraflarına da bakmış olsan sorunun cevabını daha hızlı öğrenebilirdin. 2 tane 6 pin güç girişi var kartta. Eki Görüntüle 1377802 Genişletmek için tıkla... Arayıp konuştum fotoğraflara da baktım da atlamışım kb. KuoNN dedi: Fotoğrafını paylaştığın ilanın diğer fotoğraflarına da bakmış olsan sorunun cevabını daha hızlı öğrenebilirdin. 2 tane 6 pin güç girişi var kartta. Eki Görüntüle 1377802 Genişletmek için tıkla... Arayıp konuştum fotoğraflara da baktım da atlamışım kb. Son düzenleme: 4 Mayıs 2022
Yiğitt35 dedi: PSU'da 3 Pinlik güç girişi olmaz bu arada PSU modeliniz nedir? En kötü ihtimalle 6 pin güç çıkışı koyuyorlar, zaten ekran kartlarında da güç konektörleri en düşük 6 pindir. Sizin gördüğünüz şey başka bir çıkıştır. Genişletmek için tıkla... Asus 450w eski psudan KuoNN dedi: Fotoğrafını paylaştığın ilanın diğer fotoğraflarına da bakmış olsan sorunun cevabını daha hızlı öğrenebilirdin. 2 tane 6 pin güç girişi var kartta. Eki Görüntüle 1377802 Genişletmek için tıkla... Arayıp konuştum fotoğraflara da baktım da atlamışım kb. KuoNN dedi: Fotoğrafını paylaştığın ilanın diğer fotoğraflarına da bakmış olsan sorunun cevabını daha hızlı öğrenebilirdin. 2 tane 6 pin güç girişi var kartta. Eki Görüntüle 1377802 Genişletmek için tıkla... Arayıp konuştum fotoğraflara da baktım da atlamışım kb. KuoNN dedi: Fotoğrafını paylaştığın ilanın diğer fotoğraflarına da bakmış olsan sorunun cevabını daha hızlı öğrenebilirdin. 2 tane 6 pin güç girişi var kartta. Eki Görüntüle 1377802 Genişletmek için tıkla... Arayıp konuştum fotoğraflara da baktım da atlamışım kb.