Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaşlar hepinize iyi günler, kolay gelsin. Ati readon hd 6250 vs ati readon 3800 series hangisi daha iyi? Evet biliyorum ikisi de eski ama bana sadece şu iyi derseniz sevinirim
Günümüzün dahili grafik çözümleri varken ikisi de lüzumsuz görünüyor Satın alma niyetiyle araştırıyorsanız APU çözümlerini dikkate almanızı şiddetle öneririm.
teşekkür ederim kardeşim satın alma gibi bir durumum yok recep abi saolsun onun sayesinde müthiş bir pc topladım fakat bunların hangisinin daha iyi olduğu hakkında kesin bilgi bulmam lazım iyilik den kastım oyun performansı
Mevzu sadece oysa 38xx'lerin 6250 karşısında hâlâ fazlasıyla güçlü olduğunu düşünüyorum. Ha tabi yeni oyunlar yeni donanımlar referans alınarak yapılır. Grafik hesaplama gücünün yüksek olması oyunlarda daha yüksek fps vereceği anlamına gelmez. O yazılıma bakan bir durum