KökTürk Kilopat Katılım 28 Ocak 2021 Mesajlar 4.188 Makaleler 1 Çözümler 44 27 Eylül 2021 #1 Arkadaşlar ben şu an GTA 5'te yaklaşık 30 FPS alıyorum. Bir arkadaş da FSR açınca yaklaşık 40 FPS yükseldiğini söyledi. Ben bu ekran kartıyla FSR açmam mümkün mü? Veya farklı bir uygulama ile?
Arkadaşlar ben şu an GTA 5'te yaklaşık 30 FPS alıyorum. Bir arkadaş da FSR açınca yaklaşık 40 FPS yükseldiğini söyledi. Ben bu ekran kartıyla FSR açmam mümkün mü? Veya farklı bir uygulama ile?
sametozbass Megapat Zamanın Tanığı Katılım 16 Eylül 2016 Mesajlar 2.221 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Eylül 2021 #2 Sanırım mümkündü mapbie adlı uygulamada.
KökTürk Kilopat Katılım 28 Ocak 2021 Mesajlar 4.188 Makaleler 1 Çözümler 44 27 Eylül 2021 #3 sametozbass dedi: Sanırım mümkündü mapbie adlı uygulamada. Genişletmek için tıkla... İnternette çıkmıyor nerede bulabilirim bu uygulamayı.
sametozbass dedi: Sanırım mümkündü mapbie adlı uygulamada. Genişletmek için tıkla... İnternette çıkmıyor nerede bulabilirim bu uygulamayı.
ismetcelal33 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Mayıs 2020 Mesajlar 2.752 Makaleler 2 Çözümler 23 Yer Mersin Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 27 Eylül 2021 #4 Ekran kartınız aslında desteklemiyor fakat ek programlar ile yapılabilir mi bilmiyorum. Fakat GTA 5'e FSR desteği gelmiş miydi?
Ekran kartınız aslında desteklemiyor fakat ek programlar ile yapılabilir mi bilmiyorum. Fakat GTA 5'e FSR desteği gelmiş miydi?
Hououin Kyouma Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Nisan 2021 Mesajlar 12.229 Çözümler 86 27 Eylül 2021 #5 ismetcelal33 dedi: Ekran kartınız aslında desteklemiyor fakat ek programlar ile yapılabilir mi bilmiyorum. Fakat GTA 5'e FSR desteği gelmiş miydi? Genişletmek için tıkla... Gelmedi. İki dosyayı atıp FSR açabiliyorsun. YouTube'da rehberler vardı. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
ismetcelal33 dedi: Ekran kartınız aslında desteklemiyor fakat ek programlar ile yapılabilir mi bilmiyorum. Fakat GTA 5'e FSR desteği gelmiş miydi? Genişletmek için tıkla... Gelmedi. İki dosyayı atıp FSR açabiliyorsun. YouTube'da rehberler vardı. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Yiğitt35 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Temmuz 2017 Mesajlar 9.471 Makaleler 9 Çözümler 97 Yer Bağcılar Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Türkçe öğretmenliği öğrencisi ve eski sistemler hastası :) 27 Eylül 2021 #6 FSR'ı yanlış bilmiyorsam oyunun yanında ekran kartının da desteklemesi gerek. HD6350'nin de FSR desteğinin olduğunu sanmıyorum.
FSR'ı yanlış bilmiyorsam oyunun yanında ekran kartının da desteklemesi gerek. HD6350'nin de FSR desteğinin olduğunu sanmıyorum.
ismetcelal33 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Mayıs 2020 Mesajlar 2.752 Makaleler 2 Çözümler 23 Yer Mersin Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 27 Eylül 2021 #7 Hououin Kyouma dedi: Gelmedi. İki dosyayı atıp FSR açabiliyorsun. YouTube'da rehberler vardı. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Bir deneyeyim o halde.
Hououin Kyouma dedi: Gelmedi. İki dosyayı atıp FSR açabiliyorsun. YouTube'da rehberler vardı. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Bir deneyeyim o halde.
KökTürk Kilopat Katılım 28 Ocak 2021 Mesajlar 4.188 Makaleler 1 Çözümler 44 27 Eylül 2021 #8 ismetcelal33 dedi: Bir deneyeyim o halde. Genişletmek için tıkla... Ben denedim olmadı sizde oldu mu? Yoksa benmi bir yanlış yaptım.
ismetcelal33 dedi: Bir deneyeyim o halde. Genişletmek için tıkla... Ben denedim olmadı sizde oldu mu? Yoksa benmi bir yanlış yaptım.
Hououin Kyouma Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Nisan 2021 Mesajlar 12.229 Çözümler 86 27 Eylül 2021 #9 KökTürk dedi: Ben denedim olmadı sizde oldu mu? Yoksa benmi bir yanlış yaptım. Genişletmek için tıkla... Yanlış video atmış olabiliriim. Burada makale var. Kolaylık için How to enable AMD FSR in GTA V and Improve FPS on Low End Cards - TheNerdMag Getting low FPS in GTA V? Read our guide to enable AMD FSR in GTA V to improve your performance in the game. www.thenerdmag.com
KökTürk dedi: Ben denedim olmadı sizde oldu mu? Yoksa benmi bir yanlış yaptım. Genişletmek için tıkla... Yanlış video atmış olabiliriim. Burada makale var. Kolaylık için How to enable AMD FSR in GTA V and Improve FPS on Low End Cards - TheNerdMag Getting low FPS in GTA V? Read our guide to enable AMD FSR in GTA V to improve your performance in the game. www.thenerdmag.com
ismetcelal33 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Mayıs 2020 Mesajlar 2.752 Makaleler 2 Çözümler 23 Yer Mersin Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 28 Eylül 2021 #10 KökTürk dedi: Ben denedim olmadı sizde oldu mu? Yoksa benmi bir yanlış yaptım. Genişletmek için tıkla... henüz denemedim maalesef, bu hafta denemiş olurum belki.
KökTürk dedi: Ben denedim olmadı sizde oldu mu? Yoksa benmi bir yanlış yaptım. Genişletmek için tıkla... henüz denemedim maalesef, bu hafta denemiş olurum belki.