HD 6350 sistem CS:GO performansının düşmesi

ömerAlabay

Kilopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Arkadaşlar bugün CS:GO oynarken bu aralar sık yaşadığım kasılmalar ve takılmalar bugün daha kötü bir şekilde sistemi nerede ise işlem yapamaz hale getirdi. Sistem çok eski fakat düşük ayarla 30 40 60 FPS civarında oynuyordum. Bugün Deathmatch girdim bilirsiniz bu tip serverler çok kalabalık olur, hiçbir kasma yokken aniden 10 FPS civarına düştü adamın üstüne crosshairi getiremeyecek kadar takılmalar yaşadım.

Sistemim:
E6500 işlemci
6 GB RAM 1333 MHz
HD6350 ekran kartı

Sistem baya eski fakat hep rahat bir şekilde oynuyordum. Bu aralar aşırı kısa süreli kasmaya başladı hep düzeliyordu fakat bugün sistemi yeniden başlatacak kadar dondu ve geri açtığımda boşta 5.81 GB RAM kullanıyordu. Sizce sorun nedir?

Not: Sistemde FPS artışı için OC yapıyordum, işlemci 3.7 GHz, ekran kartı da OC'li.

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle kusura bakma yazım hatalarım yüzünden uyarı aldığım için yazamadım. Virus taraması yaptım ve hiç bir sıkıntı çıkmadı. Sanırım OC yapınca bu kasma meydana geliyor. İşlemcide bir sıkıntı olmuş olabilirmi ?

Aynı sıkıntıyı yaşayan arkadaşlar, bilgisayarcıdan aldığım PSU 360 W diye aldım zaten bilgisayarcı da tam 360 W veriyor dedi tabi cahillik bende tam olarak 200 W veriyormuş. Bu konuyu açtıktan 1 kaç gün sonra bilgisayar tak diye oyun oynarken gitti. Bende açma tuşuna bastığımda bilgisayara elektrik gelmediğini fark ettim. Hemen açtım PSU içine baktım o yuvarlak bakır kablo yanmış. Yeni bir PSU sipariş verdim 456 W kesin veriyor sanırım bundan dolayı bilgisayar donuyordu.

NOT : Bilgisayarda O.C vardı hem ekran kartında hemde işlemcide demek ki yeterli güç çekemedi lanet olası bilgisayarcıya da hakkımı helal etmiyem edenin ....

Yani para kazanmak için yapamayacakları şey yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…