ömerAlabay
Kilopat
- Makaleler
- 1
Daha fazla
Arkadaşlar bugün CS:GO oynarken bu aralar sık yaşadığım kasılmalar ve takılmalar bugün daha kötü bir şekilde sistemi nerede ise işlem yapamaz hale getirdi. Sistem çok eski fakat düşük ayarla 30 40 60 FPS civarında oynuyordum. Bugün Deathmatch girdim bilirsiniz bu tip serverler çok kalabalık olur, hiçbir kasma yokken aniden 10 FPS civarına düştü adamın üstüne crosshairi getiremeyecek kadar takılmalar yaşadım.
Sistemim:
E6500 işlemci
6 GB RAM 1333 MHz
HD6350 ekran kartı
Sistem baya eski fakat hep rahat bir şekilde oynuyordum. Bu aralar aşırı kısa süreli kasmaya başladı hep düzeliyordu fakat bugün sistemi yeniden başlatacak kadar dondu ve geri açtığımda boşta 5.81 GB RAM kullanıyordu. Sizce sorun nedir?
Not: Sistemde FPS artışı için OC yapıyordum, işlemci 3.7 GHz, ekran kartı da OC'li.
Sistemim:
E6500 işlemci
6 GB RAM 1333 MHz
HD6350 ekran kartı
Sistem baya eski fakat hep rahat bir şekilde oynuyordum. Bu aralar aşırı kısa süreli kasmaya başladı hep düzeliyordu fakat bugün sistemi yeniden başlatacak kadar dondu ve geri açtığımda boşta 5.81 GB RAM kullanıyordu. Sizce sorun nedir?
Not: Sistemde FPS artışı için OC yapıyordum, işlemci 3.7 GHz, ekran kartı da OC'li.
Son düzenleyen: Moderatör: