HD 6570 ekran kartı Valorant oynatır mı?

449297

Hectopat
Arkadaşlar hemen konuya giriş yapıyorum. Valorant'ı önceden (1 sene önce Max 2) sistemimle oynuyordum kasmadan fakat artık sistem yetersiz (silahların animasyonları vs çok kastırıyor) geliyor şimdi asıl soru şu. İşlemcim mi yetersiz ekran kartım mı yetersiz anlayamadım. Sistemi aşağıya yazıyorum bilen arkadaşlar yorumlarsa sevinirim eğer ekran kartı yetmiyorsa yenisini almak sorun değil ama biraz baktım anakart eski olduğu için uygun işlemciler de fasa fiso duruyor. Şimdiden teşekkür ederim.

Ekran kartı = AMD Radeon HD6570.
İşlemci = AMD 4X 2.8 GHz 641.
RAM = 8 GB.
500 GB HDD.

Valorant işlemci tabanlı bir oyun hocam. Kötü bir ekran kartıyla ve yeterli bir işlemciye gayet oynarsınız. Değiştirebiliyor iseniz komple sistemi değiştirin. Olmazsa işlemci değiştirmeniz ve RAM yükseltmenizi öneririm. Ayrıca HDD çok sırıtıyor hocam. SSD geçmenizi öneririm.

Valorant işlemci tabanlı bir oyun hocam. Kötü bir ekran kartıyla ve yeterli bir işlemciye gayet oynarsınız. Değiştirebiliyor iseniz komple sistemi değiştirin. Olmazsa işlemci değiştirmeniz ve RAM yükseltmenizi öneririm. Ayrıca HDD çok sırıtıyor hocam. SSD geçmenizi öneririm.
hocam şimdilik idare etse yeter zaten öyle 300 400 fps için sormadım SSD alabilirim ama bence gerek yok çünkü zaten banada işlemci sorunlu gibi geldi anakart da eski dediğim gibi uygun işlemciler de aynı performans verir diye düşünüyorum

Hocam şimdilik idare etse yeter zaten öyle 300 400 FPS için sormadım SSD alabilirim ama bence gerek yok çünkü zaten bana da işlemci sorunlu gibi geldi anakart da eski dediğim gibi uygun işlemciler de aynı performans verir diye düşünüyorum.

Yani SSD sıkıntı çıkarmayacak ise almanıza gerek yok dediğiniz gibi. Aynen öyle hocam uygun işlemciler de iyi değil anakart değişmeniz lazım maalesef.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı