Muhammed S. YILMAZ
Megapat
Daha fazla
Arkadaşlar iyi günler dilerim, normal şartları GT 420 kullanıyordum, elime HD 6570 geçti. Taktım kasaya yükledim sürücüyü, biraz oyun oynadım sıcaklık maksimum 60 dereceyi gördü. Buraya kadar bir sıkıntı yok ekran kartının ayarlarını yapmak için AMD Control Center'a girip "Gaming" profilini seçmemle görüntü gitti. Kartı söktüm statik elektrikten vb. olabilir diye, silgiyle biraz şansımı denedim ama sonuç vermedi. Bende GT 420 ile HD 6570'i aynı anda taktım sisteme GT 420'den görüntü almayı başardım.
HD 6570 aygıt yöneticisinde görünüyor, AIDA 64'ten sıcaklıkları vb. takip edebiliyorum. Fakat HDMI'ı ona taktığımda görüntü alamıyorum. Kartın bakımlarını yaptım, macunu değiştirdim, tozu aldım kullanmadan önce.
Bu sorunu sürücü ayarlarına girince yaşadım, normalde kart sağlamdı yardımcı olabilir misiniz?
Sistem özellikleri.
HD 6570 aygıt yöneticisinde görünüyor, AIDA 64'ten sıcaklıkları vb. takip edebiliyorum. Fakat HDMI'ı ona taktığımda görüntü alamıyorum. Kartın bakımlarını yaptım, macunu değiştirdim, tozu aldım kullanmadan önce.
Bu sorunu sürücü ayarlarına girince yaşadım, normalde kart sağlamdı yardımcı olabilir misiniz?
Sistem özellikleri.
- i7 930.
- GA-X58A-UD5
- 2x8 16 GB Hi-Level 1600 MHz RAM.
- GT 420.
- HD 6570.