Çözüldü HD 6670 sistem için için en uygun işletim sistemi hangisidir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Astar0

Hectopat
Sa hocam genelde Valorant oynuyorum ve şu an FPS düşüşleri yaşıyorum ekran kartım çok güçsüz bana önerebileceğiniz bir işletim sistemi var mıdır?

Aleykümselam. Tam sistemini yazar mısın? Ekran kartına göre işletim sistemi önermek bana saçma geliyor. 4 GB RAM ve SSD varsa Windows 10 kurun mesela. İyi performanslı çalışmazsa Windows 8.1 deneyebilirsin.

Sa hocam genelde Valorant oynuyorum ve şu an FPS düşüşleri yaşıyorum ekran kartım çok güçsüz bana önerebileceğiniz bir işletim sistemi var mıdır?

Merhaba aynı ekran kartı bende de mevcut 100 FPS civarı oynuyorum sorun işlemcinizde olabilir sistem özelliklerinizi yazar mısınız? Bu arada önerim Windows 8.1.

Aleykümselam. Tam sistemini yazar mısın? Ekran kartına göre işletim sistemi önermek bana saçma geliyor. 4 GB RAM ve SSD varsa Windows 10 kurun mesela. İyi performanslı çalışmazsa Windows 8.1 deneyebilirsin.

RAM: 8 GB DDR 4 2666 MHz.
İşlemci: AMD Athlon 3000G.
Depolama: 320 GB HDD 120 GB SSD.
Ekran kartı: HD 6670
Anakart: ASUS Prime A320M-F

Merhaba aynı ekran kartı bende de mevcut 100 FPS civarı oynuyorum sorun işlemcinizde olabilir sistem özelliklerinizi yazar mısınız? Bu arada önerim Windows 8.1 Pro.
Ekran kartı: HD 6670
Anakart: ASUS Prime A320M-F

aslında yazmıştım fakat moderetörler silmiş olabilir

Ekran kartı: HD 6670.
Anakart: ASUS Prime A320M-F.

Windows 10 ya da Windows 8.1. Windows 10 daha iyi olacaktır.

Sisteminiz APU işlemcinin iGPU performansı ile HD 6670'in performansı arasında fazla fark yok. Ekran kartını çıkartıp ek 8 GB RAM ekleyip Dual channel performans daha etkili olur. Sorunun işletim sistemi olduğunu düşünmüyorum driveri güncel değilse güncelleyin olmaz ise ekran kartsız deneyin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı