HD 6790 ile Phenom X4 9750 darboğaz yapar mı?

Delta225

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Sadece LoL oynamak için ufak çaplı bir sistem topladım.

Sistem şu;
Gigabyte GA-MW74GM-S2 anakart
4 GB DDR2 800 MHz RAM
Phenom X4 9750 2.4 GHz
PSU 450 Watt Redrock.

Ekran kartı olarak 2. elden 175 TL'ye PowerColor HD 6790 buldum. Bu işlemci bu ekran kartına darboğaz yapar mı?

Zannetmem benim eski sistemim Athlon 2 X2 260 3.2 GHz işlemci, 2 GB RAM ve HD 6570 ekran kartı vardı. Rahatlıkla LoL oynardım hatta 4 GB RAM daha ekleyip CS:GO falan da oynamaya başlamıştım. Gayet iyi bir şekilde çalıştırıyordu yani.

Zannetmiyorum hocam. PSU tavsiye edilen sınırda. Bu kart yaklaşık 150W çekiyor.

Merhaba arkadaşlar. Sadece LoL oynamak için ufak çaplı bir sistem topladım.

Sistem şu;
Gigabyte GA-MW74GM-S2 anakart
4 GB DDR2 800 MHz RAM
Phenom X4 9750 2.4 GHz
PSU 450 Watt redrocc

Monitör 1440x900 60 Hz

Ekran kartı olarak 2. Elden 175 TL'ye PowerColor HD 6790 buldum. Bu işlemci bu ekran kartına darboğaz yapar mı?

Zannetmiyorum hocam. PSU tavsiye edilen sınırda. Bu kart yaklaşık 150W çekiyor.
Teşekkürler arkadaşlar. İşlemciyi 2.6 ghz o.c yaparsam daha iyi performans alırım o zaman. Bu akşam kartı alıp , test ettikten sonra buraya yazarım.
Arkadaşlar sistemi kurdum ve oyun testi gerçekleştirdim. Lolde Medium ayarlarda (her şey) 120 ve 90 fps arası alıyorum. Ekran kartı 55 derece işlemci 45 derece oyun içerisinde iken.
Teşekkürler arkadaşlar. İşlemciyi 2.6 ghz o.c yaparsam daha iyi performans alırım o zaman. Bu akşam kartı alıp , test ettikten sonra buraya yazarım.
Arkadaşlar sistemi kurdum ve oyun testi gerçekleştirdim. Lolde Medium ayarlarda (her şey) 120 ve 90 fps arası alıyorum. Ekran kartı 55 derece işlemci 45 derece oyun içerisinde iken.
Arkadaşlar sistemi kurdum ve lolde hiç darboğaz yaşamadım. 120 -80 fps arasında çok akıcı bir şekilde oynuyorum.
Ekran kartım 55 derece işlemcim de 49 derece 0 kasma 0 drop.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı