HD 6850 PUBG Mobile oynarken 50 derece

Ekran kartınız yok mudur AMD NVIDIA? Çünkü bu Intel G41 çok kötü bir kart zor açarsınız.

Ekran kartım yok. Anakarttaki belirttiğim G41 Express chipset ile çalıştırıyorum PC'yi.
Bu arada ben MC'yi 640X 400 pikselde 40 FPS alıyorum. Win 7 yaparsam FPS yükselir mi diğer oyunlar içinde geçerli olur mu?

Ekran kartım yok. Anakarttaki belirttiğim G41 Express chipset ile çalıştırıyorum PC'yi.
Bu arada ben MC'yi 640X 400 pikselde 40 FPS alıyorum. Win 7 yaparsam FPS yükselir mi diğer oyunlar içinde geçerli olur mu?
Şuanki windows 10 ise 7 ye geçiniz öyle çok bir fark olmaz ama.Fakat ekran kartınız çok kötü tek çareniz yeni bir laptop almak.

Benim PC Masaüstü bir sistem benim bütcem 250,150 TL bunun için eskide olsa bi kart önerirmisiniz çünkü laptop alcak kadar bütcem yok Anakartım: ASUS p5g41c-m lx

benim PC masaüstü bir sistem benim bütcem 250,150 TL bunun için eskide olsa bir kart önerir misiniz çünkü laptop alacak kadar bütcem yok anakartım: ASUS P5G41C-M​

Bunun için başka konu açın bu konu ne kadar FPS verir için 250TL ekran kartı önerir misiniz için değil

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı