Sistemimdeki bazı parçaları değiştirdim FPS sorunu yaşıyorum. İşlemcim E4600'dü, E5500 yaptım. RAM 2 GB'di 4 GB RAM yaptım, HDD değiştirdim LOL oynarken lane safhasında 80 FPS alırken su anda 40 FPS anca alıyorum, ekran kartım HD 6870.
Tekrardan selamlar eski işlemcim E4600 yeni işlemcim Pentium R dual core E5500 İşlemci test sitelerinde baktığımda eski işlemcimin daha fazla performans vericeğini gösteriyor yenisinin modeli yüksek neden böyle birşey söz konusu yardımcı olur musunuz.
ama e4600 ile lol oynarken 40 fps ile video cekiyordum şimdi oyun 25 fps kadar düşüyor ve bu sitede PC System Requirements karşılaştırma yaptığımda eski işlemcimin oyun için daha fazla performans vericeğini söylüyor site doğru o zaman değil mi
Aksine E5500 daha performanslıdır. Darboğaz yaptığı için düşük performans alıyorsunuz. Çünkü kartın tam gücünü kullanamıyorsun. GPU'dan verim alamazsın o sistemle.
Bir an önce bütçe oluşturarak, yeni sistem toplamaya bak.
Aksine E5500 daha performanslıdır. Darboğaz yaptığı için düşük performans alıyorsunuz. Çünkü kartın tam gücünü kullanamıyorsun. GPU'dan verim alamazsın o sistemle.
Bir an önce bütçe oluşturarak, yeni sistem toplamaya bak.