HD 6870 Format Sonrası Düşük FPS Sorunu

Kadir Başarmak

Hectopat
Daha fazla  
Sistemimdeki bazı parçaları değiştirdim FPS sorunu yaşıyorum. İşlemcim E4600'dü, E5500 yaptım. RAM 2 GB'di 4 GB RAM yaptım, HDD değiştirdim LOL oynarken lane safhasında 80 FPS alırken su anda 40 FPS anca alıyorum, ekran kartım HD 6870.

Technopat'ta işlemci ve vb. parça değişimi sonrası temiz kurulum önerilir, diye duymuştum. Deniyebilirsiniz.
Tekrardan format attım hatta 64 bit attım sonra 32 bit geri çevirdim cünkü bazı sorunlar yaşadım ram 5 gb idi 4 e indirdim

Technopat'ta işlemci ve vb. parça değişimi sonrası temiz kurulum önerilir, diye duymuştum. Deniyebilirsiniz.
Tekrardan selamlar eski işlemcim E4600 yeni işlemcim Pentium R dual core E5500 İşlemci test sitelerinde baktığımda eski işlemcimin daha fazla performans vericeğini gösteriyor yenisinin modeli yüksek neden böyle birşey söz konusu yardımcı olur musunuz.

Güncel

Aksine E5500 daha performanslıdır. Darboğaz yaptığı için düşük performans alıyorsunuz. Çünkü kartın tam gücünü kullanamıyorsun. GPU'dan verim alamazsın o sistemle.

Bir an önce bütçe oluşturarak, yeni sistem toplamaya bak.

Aksine E5500 daha performanslıdır. Darboğaz yaptığı için düşük performans alıyorsunuz. Çünkü kartın tam gücünü kullanamıyorsun. GPU'dan verim alamazsın o sistemle.

Bir an önce bütçe oluşturarak, yeni sistem toplamaya bak.
Ama E4600 ile öyle bir sorunum yoktu eski olmasına rağmen neden daha yüksek performans veriyordu eskisi

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı