HD 7750 GTA V'i Kaldırır Mı ?

leventyk

Hectopat
Katılım
5 Ağustos 2013
Mesajlar
2
Sistemim hakkında bilgi almak istorum sizlerden. Benim PC GTA 5 i kaldırır mı yorumlarınızı almak istiyorum sistem özelliklerim şu şekilde;

İşlemci: İntel® CORE İ3 3210 Hyper-Threading 2x 4 Çekirdek
Bellek: Corsair 4 GB DDR3-1333 Mhz
Ekran Kartı: AMD Radeon™ HD 7750 GDDR5 Directx: 11.1
HDD: W.Digital 3.5" RED 1 TB SATA III


Buda GTA IV Performansı Ultra ayarlarda oynayabiliyorum

Aynı Şekilde Cod Black Ops 2 , Metro 2033 , Crysis 3 Yüksek Grafiklerde High de Rahatça Oynayabiliyorum.

GTA V İçin Extra takviye ne öneririsiniz arkadaşlar.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Valla belli olmaz Black Ops 2'yi oynayabilirsin Call of Duty serisi sistemleri çok zorlamaz.

Ancak GTA 5 çıkmadan bunu söyleyemeyiz, daha bırak sistem gereksinimlerinin açıklanmasını PC'ye çıkıp çıkmayacağı bile açıklanmadı.

Ama o kart ile düşük ayarlarda belki oynarsın.
 
Valla belli olmaz Black Ops 2'yi oynayabilirsin Call of Duty serisi sistemleri çok zorlamaz.

Ancak GTA 5 çıkmadan bunu söyleyemeyiz, daha bırak sistem gereksinimlerinin açıklanmasını PC'ye çıkıp çıkmayacağı bile açıklanmadı.

Ama o kart ile düşük ayarlarda belki oynarsın.


Crysis 3 'ü Max Ultra Ayarlarda oynuyorum hocam : D
Dünyanın en gelişmiş grafik hacmi yüksek oyunu :D

Biraz bilgi edinip yazın kartlar hakkında sallamasyon yazmayın yani ;)

CRYSİS 3 HD 7750 GDDR5 DX11.1 TEST
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Neden hep kartınız çok iyi değil dendiğinde sinirleniyorsunuz anlamıyorum ki, tamam idare edebilen bir kart HD 7750, ama abartılacak kadar da iyi bir kart değil.

Crysis 3'ü ultra ayarda GTX 770 ile ben zor oynuyorum.
 
Dsostum sen o Pc ile GTA IV'ü ultra grafiklerde oynaman imkansız. Oynuyorsun da acaba 1-2 FPS ile mi oynuyorsun anlamıyorum. Ben kendi PC'm ile Crysis 3'ü oynayamıyorum en üst ayarlarda sen nasıl oynuyorsun anlamıyorum.
 
O sistem gereksinimlerini iyi bir şekilde karşıladığını gösteren bir resim sadece. Oradan gördüğünüz ile Ultra oynuyorum Ultra oynuyoruuuum! diye sağda solda bağırmayın. Asıl siz sağdan soldan az bilgi edindiğinizle gelip burada bilmişlik taslamayın. HD 7750 kartı F/P kartlarındandır. Ben HD 7770 kullanıyorum ve GTA IV'ü ultra ayarda açtığım zaman maksimum 35 FPS görüyorum. Hareketli sahnelerde zaten durum ortada. Crysis 3 ile de testlerim bulunmakta. Yani sizin ultra ayarda oynuyorum diye söyleyip de aslında 1024x800 çözünürlükte oynadığınız oyunlar ile hava atarken yada 1920x1080 oynayıp her adım için 2 sn beklerken teknoloji ayağınızın altından akıp gitmiş oluyor. Tamam açarsın oyunu Ultrada. Açarsın açarsındaa nereye oynuyorsun be hocam. O arabaya binmek için 10 saniye beklerken ne zevk alacaksın oyundan? Crysis 3'te ok ile düşman avlayacağım diye 10 saniye okun gerilmesini beklerken ne zevk alacaksın oyundan? Lütfen yapmayın şunu yav! Vallahi deli oluyorum...
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı