HD 7770 sürücüsü

naber88

Hectopat
Katılım
11 Haziran 2013
Mesajlar
2
Daha önce nvidia 9500 gt ekran kartı kullanıyordum. Tabi sürücüleri de yüklüydü. Daha sonra ati readon hd 7700 ekran kartına geçtim. Alalı 1 ay oldu. Her türlü oyunu açıyordu bilgisayar (Crysis 3, PES 2013, Battlefield 3). Bugün denetim masasından gereksiz programları siliyordum ve nvidia sürücülerini de sildim. Ondan sonra hiçbir oyunu açmadı. Bu arada yeni ekran kartını aldığımdan beri hiç sürücü yüklemedim. Hiçbir oyunu açmıyor. Örneğin crysis 3 açmaya çalıştığımda dx11 cpu 'ya sahip olmanız gerekiyor diyo.
 
İşletim sisteminize göre AMD'nin sitesinden 7750 veya 7770'dir sizinki onu bilmemize gerek yok 7*** serisi bir sürücüyü indirin.
 
AMD Radeon HD77** serisi ekran kartı kullanırken NVİDİA sürücüsünü silmek mi? Hangi işletim sistemini kullanıyorsanız AMD ekran kartınıza göre olan grafik sürücüsünü yükleyin.
 
İşletim sistemim Win 7. Dediğiniz gibi sürücüyü günceleştirdim ama hala aynı ve bide dxdiag yazınca DDI sürümünde önceden 11 yazıyordu şimdi bilinmiyor yazıyor.
 
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı