HD 7770 üzerinde Assassin's Creed IV Black Flag Testi

• Konuyu başlatan Berke Geyik
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 20
  • Görüntüleme 3.796
Ben de Assassin's Creed IV: Black Flag'i bilgisayarıma deneme amaçlı olarak indirmiştim. Oynadıktan 2 gün sonra oyunu orjinal aldım. Orjinal oyunun keyfi başkadır Ayrıca söz verdiğim gibi Render Rehber videosu bugün gelecektir.

- - - Güncellendi - - -

Yukarıda kısa bir test videosu yayınlanmıştır. Çok yakında uzun bir test videosu gelecektir. Premiere Pro ve After Effects üzerinde çalıştığım için videoya fazla vakit ayıramadım. Videomu en iyi şekilde sunmak için uğraşıyorum. Bu yüzden biraz vaktimi alacak Assassin's Creed IV: Black Flag videosu.

Sağolasın Orjinalin keyfi bir başka orası ayrı konu. Testleri bekliyoruz

Videoları bu gece koymayı planlıyorum.

- - - Güncellendi - - -

Güncelleme:

Test videosu kaldırılmıştır. Orjinal video bugün gelecektir

TXAA candır Ben de 1366*768'de 45-50 arası alıyorum, bir fırsat bulabilsem TV' ye bağlıyıp 1920*1080 denicem Grafikler gerçekten çok güzel ama o adamların ağızlarından dişler görününce herşey dağılıyor resmen Biraz daha kaliteli olabilirdi bence.

Video şu anda yükleme aşamasındadır. Yüklendikten sonra videoyu izleyebilirsiniz.

Ya alayı full kart tık demiyor 60 Fps civarında oynuyorsun

Berkan doğru söylüyor. Sonuçta bu ekran kartı için bir test videosu, gameplay değil Ama video çok güzel olmuş, ellerinize sağlık.