HD 7770 üzerinde Hitman Absolution Testi

  • Konuyu başlatan Berke Geyik
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 10
  • Görüntüleme 1B
B

Berke Geyik

Ziyaretçi
Evet arkadaşlar yeni sistemimle ilk oyun testimi yapmak için Hitman Absolution'ı seçtim. Videoyu Action! programı aracılığıyla çektim. 720p formatında izlerseniz sevinirim. Umarım beğenirsiniz,iyi seyirler :)
[Video Kaldırıldı]
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bende oyunu Full HD çözünürlükte denemek istiyordum. Ancak kart bazı yerlerde dökülüyor resmen. :) Ortayı bulmadan paylaşmayacaktım. Sen paylaşmışsın, bu yeter. Güzel. :)
 
Teşekkürler. Gayet akıcı bir bir biçimde oynatıyor kart oyunu :) Kayıt sırasında olan fps düşüşlerini ve render kaynaklı fps düşüşlerini ortaya katarsak sonuç daha iyi oluyor :)
 
Son düzenleyen: Moderatör:
1360x768 de elbet akıcı oynatır. Ben 1920x1080 den bahsediyorum. Yani Full HD. :)
Ben de o çözünürlükte akıcı oynandığından bahsediyorum zaten. Fakat Full HD görüntü olarak oynasanız bile fazla bir fps farkı olacağını sanmıyorum :) En fazla 10 fps fark olur diye düşünüyorum.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Videoyu düzgün renderleyemediğimin farkına vardım. 360p görüntüde belirli aralıklarla hafif bulanıklanma meydana geliyor. Bu sorunu takıntı yaptım ve kaldırmak istedim. Ayrıca oyunumu sıfırlayamadım ve Steam Cloud özelliğini kapatmak zorunda kaldım. Oyunu tekrar yükleyeceğim. Full HD monitörümde yeni bir test yapacağım. Bu akşamdan 1-2 oyun kayıt edip yarın sizlerle paylaşmayı düşünüyorum.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı