S Slade Wilson Hectopat Katılım 4 Ocak 2015 Mesajlar 78 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Şubat 2015 #1 Evet arkadaşlar biliyorsunuz ki bf 4 de mantle ayarı diye bir olay var bu olayı nasıl yapıcağımı bana anlatır mısınız? Son düzenleyen: Moderatör: 20 Şubat 2015
Evet arkadaşlar biliyorsunuz ki bf 4 de mantle ayarı diye bir olay var bu olayı nasıl yapıcağımı bana anlatır mısınız?
ümit.türmen Hectopat Katılım 10 Nisan 2014 Mesajlar 184 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Şubat 2015 #2 Öncelikle en güncel driverı kur pc ye sonra oyuna girip esc yaparak ayarlar kısmına gel ordan video ayarlarında sol menüde daha önce seçmediysen eğer directx seçilidir onu mantle yapman yeterli olur.
Öncelikle en güncel driverı kur pc ye sonra oyuna girip esc yaparak ayarlar kısmına gel ordan video ayarlarında sol menüde daha önce seçmediysen eğer directx seçilidir onu mantle yapman yeterli olur.
pamirbal Hectopat Katılım 8 Şubat 2015 Mesajlar 115 20 Şubat 2015 #3 Bende r7 250 var mantle yapınca fps düşüşü oluyor ekran kartım mı desteklemiyor acaba ?
S Slade Wilson Hectopat Katılım 4 Ocak 2015 Mesajlar 78 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Şubat 2015 #4 Kaç fps artar acaba bu arada internet çok kötü indiremiyoruz bile