Arkadaşlar bilgisayarı ilk aldığımdan bu yana bayağı bir performans düşüklüğü olduğunu düşünüyorum bunun sorunu sizce nedir karşılaştığım şeyleri size anlatıcam. İnşallah yardımcı olabilirsiniz.
Ben PC'yi aldığımdan beri League Of Legends oynarım. Bu oyunda Eskiden Full ayarlarda hiç bir problem yaşamazken şu anda ayarlarını düşürdüğümde bile sorunlar yaşamaktayım. Sistemimin bu oyunu rahatça yüksek ayarlarda açması gerekirken bu problemi neden yaşıyor olabilirim?
Sisteminiz DX12 destekliyor. Windows 10 ile sisteminiz nefes alacaktır ve ileride DX12 destekli oyunları oynatacaktır. Dediğim gibi 4 GB RAM yetersiz gelecektir. 8 GB'a tamamlayınız.
Sisteminiz DX12 destekliyor. Windows 10 ile sisteminiz nefes alacaktır ve ileride DX12 destekli oyunları oynatacaktır. Dediğim gibi 4 GB RAM yetersiz gelecektir. 8 GB'a tamamlayınız.
Bilgisayarı bir güzel temizledim işlemci ısısı 50 dereceye düştü o ara sorun yoktu biraz zaman geçince yine 78 dereceye ulaştı bana önerebileceğiniz güzel ve ucuz bir macun var mı?
RAM daha pahalı olduğundan ilk macun alıp sorunumu çözmeye çalışacağım.
Edit: Macunu sürdüm ısı 40 dereceye düştü yük altında ama sorun devam ediyor maalesef yeni RAM alıp deneyeceğim şimdi de.