G gımon Ziyaretçi 4 Kasım 2013 #11 Kasa önerdim ya kardeşim yorumlarıma bakman yerli. Ama o ekran kartı ile 1 yıl sonraki oyunları very very low'da oynarsın benden demesi.
Kasa önerdim ya kardeşim yorumlarıma bakman yerli. Ama o ekran kartı ile 1 yıl sonraki oyunları very very low'da oynarsın benden demesi.
M muzcu33 Ziyaretçi 4 Kasım 2013 #12 HighPixel dedi: Eğer alacaksan ya para biriktir HD7850 al işin görülsün ya da PS3'e yönel. Senin kararın tabi. Genişletmek için tıkla... Alacağım kart zaten HD7850 PS3'üde düşündün ama fazla cazip gelmedi.
HighPixel dedi: Eğer alacaksan ya para biriktir HD7850 al işin görülsün ya da PS3'e yönel. Senin kararın tabi. Genişletmek için tıkla... Alacağım kart zaten HD7850 PS3'üde düşündün ama fazla cazip gelmedi.
HighPixel Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 23 Mayıs 2012 Mesajlar 2.058 Makaleler 8 Yer Marmaris Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Kasım 2013 #13 muzcu33 dedi: Alacağım kart zaten HD7850 PS3'üde düşündün ama fazla cazip gelmedi Genişletmek için tıkla... Ben diğer kartları öneren arkadaşlara istinaden söyledim
muzcu33 dedi: Alacağım kart zaten HD7850 PS3'üde düşündün ama fazla cazip gelmedi Genişletmek için tıkla... Ben diğer kartları öneren arkadaşlara istinaden söyledim
M muzcu33 Ziyaretçi 4 Kasım 2013 #14 HighPixel dedi: Ben diğer kartları öneren arkadaşlara istinaden söyledim Genişletmek için tıkla... Anladım peki kasa hakkında bilginiz varsa yardımcı olur musunuz ?
HighPixel dedi: Ben diğer kartları öneren arkadaşlara istinaden söyledim Genişletmek için tıkla... Anladım peki kasa hakkında bilginiz varsa yardımcı olur musunuz ?
HighPixel Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 23 Mayıs 2012 Mesajlar 2.058 Makaleler 8 Yer Marmaris Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Kasım 2013 #15 Aerocool AE Strike X GT-550, eğer bütçeni aşmıyorsa.
M muzcu33 Ziyaretçi 4 Kasım 2013 #16 HighPixel dedi: Aerocool AE Strike X GT-550, eğer bütçeni aşmıyorsa. Genişletmek için tıkla... Sanırım vatanda yok bulabilirseniz linkini atarsanız çok sevinirim
HighPixel dedi: Aerocool AE Strike X GT-550, eğer bütçeni aşmıyorsa. Genişletmek için tıkla... Sanırım vatanda yok bulabilirseniz linkini atarsanız çok sevinirim
HighPixel Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 23 Mayıs 2012 Mesajlar 2.058 Makaleler 8 Yer Marmaris Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Kasım 2013 #17 muzcu33 dedi: Sanırım vatanda yok bulabilirseniz linkini atarsanız çok sevinirim Genişletmek için tıkla... En ucuzunu www.teknofiyat.com adresinden bulabilirsin.
muzcu33 dedi: Sanırım vatanda yok bulabilirseniz linkini atarsanız çok sevinirim Genişletmek için tıkla... En ucuzunu www.teknofiyat.com adresinden bulabilirsin.