O Ozannasrullayev Hectopat Katılım 9 Temmuz 2021 Mesajlar 135 Yer Bakü Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Nisan 2022 #1 Yeni bir ekran kartı aldım fakat hiç AMD kullanmadığım için driverini nereden indireceğime pek emin değilim. Modeli PowerColor Devil HD 7870. Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Yeni bir ekran kartı aldım fakat hiç AMD kullanmadığım için driverini nereden indireceğime pek emin değilim. Modeli PowerColor Devil HD 7870. Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Despotik Monarşi Hectopat Katılım 25 Mart 2021 Mesajlar 235 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Nisan 2022 #2 AMD Drivers and Support for Radeon, Radeon Pro, FirePro, APU, CPU, Ryzen, desktops, laptops www.amd.com
AMD Drivers and Support for Radeon, Radeon Pro, FirePro, APU, CPU, Ryzen, desktops, laptops www.amd.com
O Ozannasrullayev Hectopat Katılım 9 Temmuz 2021 Mesajlar 135 Yer Bakü Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Nisan 2022 #3 Despotik Monarşi dedi: AMD Drivers and Support for Radeon, Radeon Pro, FirePro, APU, CPU, Ryzen, desktops, laptops www.amd.com Genişletmek için tıkla... Burada kullandığım ekran kartının sürücüsünü bulamadım. Ozannasrullayev dedi: Burada kullandığım ekran kartının sürücüsünü bulamadım. Genişletmek için tıkla... Şu an buldum yeri karışıkmış fakat aklıma bir şey takıldı 2 tane sürücü var Ghz edition XT edition var hangisini indireyim
Despotik Monarşi dedi: AMD Drivers and Support for Radeon, Radeon Pro, FirePro, APU, CPU, Ryzen, desktops, laptops www.amd.com Genişletmek için tıkla... Burada kullandığım ekran kartının sürücüsünü bulamadım. Ozannasrullayev dedi: Burada kullandığım ekran kartının sürücüsünü bulamadım. Genişletmek için tıkla... Şu an buldum yeri karışıkmış fakat aklıma bir şey takıldı 2 tane sürücü var Ghz edition XT edition var hangisini indireyim
Despotik Monarşi Hectopat Katılım 25 Mart 2021 Mesajlar 235 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Nisan 2022 #4 Yanlış bilmiyorsam bu kart hala güncelleme alıyor Adrenaline Edition olması lazım kurabilirsiniz sıkıntı yok
Yanlış bilmiyorsam bu kart hala güncelleme alıyor Adrenaline Edition olması lazım kurabilirsiniz sıkıntı yok
O Ozannasrullayev Hectopat Katılım 9 Temmuz 2021 Mesajlar 135 Yer Bakü Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Nisan 2022 #5 Despotik Monarşi dedi: Yanlış bilmiyorsam bu kart hala güncelleme alıyor Adrenaline Edition olması lazım kurabilirsiniz sıkıntı yok Genişletmek için tıkla... o ney adrenaline çok yabancılık çekiyorum umarım alışırım
Despotik Monarşi dedi: Yanlış bilmiyorsam bu kart hala güncelleme alıyor Adrenaline Edition olması lazım kurabilirsiniz sıkıntı yok Genişletmek için tıkla... o ney adrenaline çok yabancılık çekiyorum umarım alışırım