HD 7950'yi satıp aynı paraya R9 280X

Son düzenleyen: Moderatör:
Referans tasarımı felan bilmiyorum da. Alıcağım çift fanlı r9 280x power color iyi midir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sakın 7950 den 280 xe geçmeyin sakın.1 sene daha bekle r9 300 serisi çıkınca üstüne biraz daha para koyup iyi bir kart alırsın. sakın yapma öyle bir şey 7950 zaten güncel oyunları çok rahat oynatıyor.1 sene daha beklemekte bir sorun yok.

O Kadar net bilgiye sahip değilim ama gta 6(çıkarsa) yı en yüksek ayarlarda kasmadan oynatacağını söylemişti bu forumdan biri

O Kadar net bilgiye sahip değilim ama gta 6(çıkarsa) yı en yüksek ayarlarda kasmadan oynatacağını söylemişti bu forumdan biri
Test sonuçları gelmeden bu tür bir tahminde bulunmak mantıksız. Gtx 910'u ilk önce laptoplarda göreceğiz, Gta 6'yı bırak 4'ü bile ultra ayarlarda oynatmaz. Çıkış tarihi olarak ise 2015 ilk çeyreği gibi bir süre olması lazım. Fakat şunu unutmayın aynı şekilde fiyatıda güncellenmiş olarak piyasaya sürülecek.

bana da ilk okuduğumda mantıksız gelmişti zaten çok fazla bilgiye sahip değilim ekran kartları konusunda yeniyim zaten.Sadece duyduğumu söylemek istedim

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı